Σπουδαίο ρεκόρ από τον Τσάτουμα στο μήκος

0

louis

 

Σπουδαίο πανελλήνιο ρεκόρ από τον Λούη Τσάτουμα, που «προσγειώθηκε» στα 8.23 μ. στην πρεμιέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου, που διεξάγεται στο ΣΕΦ.

Ο Τσάτουμας κατέρριψε έτσι πανελλήνιο ρεκόρ που ο ίδιος είχε με 8.21μ., και πέτυχε την δεύτερη καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο, πίσω από τα 8.30 του Ρώσου Αλεξάντερ Μενκόφ. «Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής για το Πανελλήνιο ρεκόρ, ιδιαίτερα μάλιστα αν σκεφτεί κανείς ότι είχα υποστεί θλάση πριν λίγο καιρό που με έφερε πίσω από πλευράς προπονήσεων. Στοχεύω να είμαι σε καλή κατάσταση στο παγκόσμιο και να διεκδικήσω μία διάκριση.

Είμαι χαρούμενος γιατί είχα χρόνια να σημειώσω συνεχόμενα τόσο υψηλές επιδόσεις» τόνισε ο Έλληνας άλτης που είχε άλλη μία έγκυρη προσπάθεια στα 7.98μ.

lifo.gr

Προηγούμενο άρθρο“Έφυγε” η Παναγιώτα Ματσουκά – επιστολή “Δύναμης Πολιτών”
Επόμενο άρθροΗ αύξηση της τιμής προκάλεσε έκρηξη: Έκαψαν τα διόδια στη Μαλακάσα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.