Νέα Φιλαδέλφεια: Ζουν τελικά άνθρωποι στα “καταφύγια” του Σχολικού συγκροτήματος των π. Κ.Α.Τ.Ε.;;; (Φωτογραφίες)

0

pageΠραγματικά δεν ξέρουμε αν ισχύει, αλλά εδώ και πολύ καιρό και από διαφορετικούς πηγές, έχουμε ακούσει κάτι το οποίο μόνο σε ταινίες έχουμε δει…

Συγκεκριμένα λέγεται ότι: Στα σχολικά συγκροτήματα των π. Κ.Α.Τ.Ε. -που βρίσκονται δίπλα στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας (οδός Θεσσαλονίκης) και την εποχή που χτίστηκαν μεσούσης του ψυχρού πολέμου ΝΑΤΟ-ΕΣΣΔ είχε φτιαχτεί και ένα δαιδαλώδες υπόγειο καταφύγιο πυρηνικού πολέμου(φωτογραφία), το οποίο όχι μόνο εκτείνεται υπογείως του συγκροτήματος αλλά φτάνει και πολύ πολύ μακρύτερα-, ζουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!

Συνομιλίες ακούγονται συνέχεια από το βάθος των υπογείων, περίεργες κλοπές έχουν γίνει σε χώρους που κάποιος θα είχε πρόσβαση μόνο από τις εισόδους-εξόδους των καταφύγιων κλπ.

Φυσικά και δημοσιεύουμε τη σχετική είδηση με κάθε επιφύλαξη, αλλά πραγματικά το γεγονός μας το έχουν εκμυστηρευτεί άτομα που βρίσκονται καθημερινά στον χώρο του σχολείων…

Εάν κάποιος/α αναγνώστης γνωρίζει κάτι ή έχει ακούσει κάτι σχετικό με το θέμα, μπορεί να μας στείλει τις πληροφορίες του ΕΔΩ.

Προηγούμενο άρθροΑυτοδιοικητικές εκλογές και ευρωεκλογές φέρνουν ανασχηματισμό
Επόμενο άρθρο“Δύναμη Πολιτών”: Ανοιχτή συζήτηση με Κ. Αρβανίτη, Κ. Βαξεβάνη, Γ. Χελάκη, Μ.Μιχαλόπουλο…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.