Αυτοδιοικητικές εκλογές και ευρωεκλογές φέρνουν ανασχηματισμό

ποια ονόματα παίζουν

0

ipourgiko_samaras

Mίνι (;) ανασχηματισμό στο κυβερνητικό σχήμα προκαλούν οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές αλλά και οι ευρωεκλογές. Η πρώτη αναγκαστική αποχώρηση είναι αυτή του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος Σταύρου Καλαφάτη ο οποίος αναλαμβάνει τη δύσκολη αποστολή του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης απέναντι στον Γιάννη Μπουτάρη.

Δεύτερη πιθανή αλλαγή είναι αυτή στο υπουργείο Ανάπτυξης στην περίπτωση που ο υφυπουργός Θανάσης Σκορδάς διεκδικήσει την Περιφέρεια Αττικής, ένα σενάριο που φούντωσε τις τελευταίες ώρες.

Και η τρίτη πιθανή αλλαγή είναι στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, καθώς το όνομα της  αναπληρωτρίας υπουργού Φώφης Γεννηματά «παίζει» για την ευρωλίστα της «Ελιάς».

Κανείς δεν γνωρίζει αν λόγω αυτών των αναγκαστικών αλλαγών ο πρωθυπουργός θα προχωρήσει και σε πρόσθετο «ρετουσάρισμα» της κυβέρνησης του. Ωστόσο, όπως προκύπτει από διαρροές από το περιβάλλον του Νικήτα Κακλαμάνη, ο κ. Σαμαράς του πρότεινε να επιλέξει μεταξύ τριών υπουργείων ώστε να μην είναι υποψήφιος για το Δήμο Αθηναίων.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες στα δημοσιογραφικά γραφεία κυκλοφορούν φήμες για «μάξι» ανασχηματισμό με αντικατάσταση ακόμη και του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

ΠΗΓΗaftodioikisi.gr
Προηγούμενο άρθρο«Έφυγε» η γιαγιά της Κεφαλονιάς που συγκίνησε το πανελλήνιο!
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Ζουν τελικά άνθρωποι στα “καταφύγια” του Σχολικού συγκροτήματος των π. Κ.Α.Τ.Ε.;;; (Φωτογραφίες)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.