Μία σέξι αναδρομή στις πιο σέξι on air στιγμές της πιο σέξι παρουσιάστριας που έχει περάσει από την ελληνική tv..

0

menegaki-main

Η Ελένη Μενεγάκη έχει ένα όνομα βαρύ σαν ιστορία. Είναι “Η ΕΛΕΝΗ”. Με κεφαλαία, περικεφαλαία και ό,τι άλλο θες. Είναι αυτή που μας έμαθε πώς είναι να προκαλείς τόσο όσο. Που μας αναστατώνει μέχρι εκεί, και μετά μας αφήνει. Είναι αυτή που ξέρει πώς να παίζει με την λίμπιντό μας. Είναι η ξανθιά που όσο περνούν τα χρόνια γίνεται όλο και πιο σέξι και αυτό ποτέ δεν μας άφησε αδιάφορους. Γι’ αυτό θυμόμαστε μερικές από τις πιο σέξι στιγμές της σε αυτή την διαολεμένα και προκλητικά αθώα εκπομπή.

Αφορμή μας έδωσε η ίδια η Ελένη φυσικά. Φορούσε ένα κατακόκκινο εφαρμοστό φόρεμα και ενώ δεν κοιτούσα καν την τηλεόραση την ακούω να λέει “Νόμιζα έγινε κάτι κακό. Ότι μου έφυγε όλο το φόρεμα”. Γυρνάω, γουρλώνω τα μάτια και προσπαθώ να συνειδητοποιήσω τι είπε!

(προσπάθησε κι εσύ για λίγο)

menegaki1menegaki2

menegaki3

menegaki4

menegaki5

(yupiii.gr)

Προηγούμενο άρθροΈρευνα: Οι άνδρες θέλουν αγκαλιές, οι γυναίκες… σεξ
Επόμενο άρθροΗ Απάντηση του Fx-news…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.