Γρηγόρης Βαλλιανάτος: “Eίμαι φορέας του AIDS…”

0

vallianatos-aidsΣτην αποκάλυψη ότι είναι φορέας του ιού του AIDS προχώρησε σήμερα ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας.

«..Υπερασπίζομαι το δικαίωμα κάθε δημότη και δημότισσας(!!), να είναι αδελφή, γκέουλας, λεσβία, τρανς, κουηρ, μπάι, στρέιτ ή όπως αλλοιώς ποθεί η ψυχούλα του της του, και να το λέει!!! Οπως και το δικαίωμα κάθε οροθετικού όπως εγώ, να το λέει Η να μην το λέει!!! Τέλος!! Οι άλλοι να μη με ψηφίσετε!!!», έγραψε ο κ. Βαλλιανάτος.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, εξήγησε ότι προχώρησε σε αυτή τη δημοσίευση γιατί ήθελε να «παίξει με ανοιχτά χαρτιά» στην αρένα της προεκλογικής περιόδου.

«Ήθελα να είμαι ξεκάθαρος από την αρχή απέναντι στους δημότες της Αθήνας, που σκέφτονται να με ψηφίσουν», είπε ο κ. Βαλλιανάτος.

Προηγούμενο άρθροΜε τέσσερις σταυρούς τα ψηφοδέλτια
Επόμενο άρθρο«Έφυγε» ο τελευταίος μαυροσκούφης του Βελουχιώτη…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.