«Για ψύλλου (η μάλλον ψήφου) πήδημα»… ΔΕΝ!!!

0

Animation1Πρέπει επιτέλους να σταματήσει αυτή η ιστορία με τα προεκλογικά «δελτία τύπου, αρθογραφίες κλπ»– στα τοπικά ΜΜΕ, μεμονωμένα από υπ. δημοτικούς συμβούλους και μάλιστα… για ψύλλου (η μάλλον ψήφου) πήδημα… 3 μήνες περίπου πριν τις δημοτικές εκλογές.

Για φανταστείτε όλοι οι υποψήφιοι από όλες τις δημοτικές παρατάξεις ξεχωριστά(καμια 400αριά δηλαδή και βάλε), να στέλνουν δελτία τύπου-απόψεις-αρθογραφίες κλπ…

Για αυτό λοιπόν τον λόγο και για να κρατήσουμε τις ισορροπίες προς όλους του υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους από όλες τις παρατάξεις ανεξαιρέτως, μέχρι και την λήξη των δημοτικών εκλογών ΔΕΝ θα δημοσιεύουμε μεμονωμένα δελτία τύπου των υποψηφίων, εκτός:
1.    Αν κρίνουμε ότι στο κείμενο υπάρχει είδηση.
2.   Είναι πληρωμένη διαφημιστική καταχώρηση.

Μετά τις δημοτικές εκλογές όσοι… θελήσουν, μπορούν να μας στείλουν οτιδήποτε.

Προηγούμενο άρθροΈρχεται λύση για τους ασφαλισμένους της «Ασπίς Πρόνοια»!
Επόμενο άρθροΤι δείχνουν τα τρομερά στοιχεία που έστειλαν δορυφόροι της NASA και ανησυχούν τις μυστικές υπηρεσίες του κόσμου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.