“Έφυγε” ο θρυλικός Ghostbuster, Χάρολντ Ράμις

Σε ηλικία 69 ετών

0

ghostbusters_movie_image_01


Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 69 ετών άφησε ο διάσημος ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος Χάρολντ Ράμις. Έγινε ευρύτερα γνωστός όταν πρωταγωνίστησε στις ταινίες «Ghostbusters» και «Μέρα της Μαρμότας».

Ο Ράμις έπασχε για πολλά χρόνια από μία σπάνια ασθένεια η οποία έχει ως βασικό σύμπτωμα την διόγκωση των αιμοφόρων αγγείων. Η πιο γνωστή ταινία που σκηνοθέτησε ήταν το «Ανάλυσέ το» με τους Ρόμπερτ ντε Νίρο και Μπίλι Κρίσταλ.

«Η δημιουργικότητα, το πάθος, η ευφυΐα, το χιούμορ και το πνεύμα του θα λείψει σε όλους όσοι τον γνώρισαν και τον αγάπησαν», ανέφερε η οικογένειά του σε ανακοίνωσή της.

ΠΗΓΗparapolitika.gr
Προηγούμενο άρθροΟι κουτσομπόλες – “Επί Σταγών” ! (video)
Επόμενο άρθροΚαμία πλαστή φορολογική ενημερότητα για την ΑΕΚ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.