Καμία πλαστή φορολογική ενημερότητα για την ΑΕΚ

Η «Δίκη της Δευτέρας» αποκάλυψε ότι η ΑΕΚ το 2007 ήταν μία από τις 38 ΠΑΕ χωρίς φορολογική ενημερότητα, βγάζοντας στη σέντρα την «Ένωση» και αφήνοντας τις υπόλοιπες 37 στο σκοτάδι. Διάψευση από τους ανθρώπους που είχαν στα χέρια τους τις τύχες της ΑΕΚ.

0

ab34120c39a4fdd31687eadfb3eed79e_L

Στη χθεσινή εκπομπή «Δίκη» υπήρξε η …αποκάλυψη του γεγονότος ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν είχε φορολογική ενημερότητα το 2007. Αρκετό ενδιαφέρον είχε και ο τρόπος της αποκάλυψης καθώς ο παρουσιαστής της εκπομπής, Κυριάκος Θωμαϊδης ανέφερε ότι υπάρχουν 38 ελληνικές ΠΑΕ χωρίς φορολογική ενημερότητα, ονοματίζοντας μόνο την ΑΕΚ και αφήνοντας τις υπόλοιπες 37 στο …μαύρο σκοτάδι.

Σε κάθε περίπτωση, όπως αναφέρουν οι άνθρωποι που είχαν τότε τις τύχες της ΑΕΚ στα χέρια τους δεν υπάρχει ούτε κατά διάνοια χρησιμοποίηση πλαστής φορολογικής ενημερότητας από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια της ημέρας να υπάρξουν τοποθετήσεις των ανθρώπων που είχαν τότε στα χέρια τους τις τύχες της ΑΕΚ ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο των μηνύσεων καθώς υπάρχουν θιγόμενα πρόσωπα.

ΠΗΓΗaekvoice.gr
Προηγούμενο άρθρο“Έφυγε” ο θρυλικός Ghostbuster, Χάρολντ Ράμις
Επόμενο άρθροΑνταλλαγή συντρόφων:Πόσο επικίνδυνη είναι η νέα μόδα;
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.