ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΓΗΠΕΔΟ Α.Ε.Κ. Εστερχάζι: «Πρώτα να ξεκινήσουν τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια»

Εστερχάζι: «Πρώτα να ξεκινήσουν τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια»esterxaziΟ παλιός άσος της ΑΕΚ, Μάρτον Εστερχάζι, εκπροσωπεί την εταιρία Sportfive και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΠΑΕ για την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.


Κάντε Like στην εφημερίδα μας - Υποστηρίξτε την προσπάθειά μας!


«Πρέπει να περιμένουμε λίγο, να ξεκινήσουν τα έργα στο γήπεδο. Είναι ακόμα πολύ νωρίς και έχουμε χρόνο για να βάλουμε τα πράγματα στη σωστή διάσταση, υπάρχουν επαφές, ξέρουμε τι θέλει η ΑΕΚ και ξέρουν για τι ενδιαφερόμαστε εμείς. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει λόγος να γίνει κάτι περισσότερο, ίσως στις αρχές του καλοκαιριού να υπάρξει κάποια νέα συνάντηση», δήλωσε ο Εστερχάζι στην εφημερίδα «Goal» και πρόσθεσε:

«Όταν συζητάμε για την εμπορική αξιοποίηση ενός γηπέδου, το όνομα που θα δοθεί είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι της ιστορίας. Δεν είναι το βασικό. Το σημαντικό είναι πως θα υπάρξει συνεργασία. Αισιοδοξώ πως θα βρεθεί λύση. Όταν θα ξεκινήσουν τα έργα στο γήπεδο, θα μπορέσουμε να μιλήσουμε με συγκεκριμένους όρους και πιστεύω πως θα βρούμε τη λύση που θα θέλουμε όλοι. Έτσι λειτουργεί η υπόθεση σε όλη την Ευρώπη, αυτό σκεφτόμαστε και για την ΑΕΚ».

esterxazi-martin-aekΚάντε Like στην εφημερίδα μας και μάθετε πρώτοι τα πάντα για την Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα & όχι μόνο!