Τέλος το 25ευρω στα Νοσοκομεία! Θα το πληρώσουμε στα…

1

nosokomeio-25-eyroΑποσύρεται το «25ευρω» για την εισαγωγή και νοσηλεία στα δημόσια νοσοκομεία και στη θέση του μπαίνει ένας πρόσθετος φόρος πέντε λεπτών στα τσιγάρα.

«Συμφωνήσαμε να αντικατασταθεί το μέτρο του εισιτηρίου των 25 ευρώ στα δημόσια νοσοκομεία από μία αύξηση του φόρου στα τσιγάρα κατά 5 λεπτά», δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Αδωνις Γεωργιάδης, αμέσως μετά τη σύσκεψη που είχε με αντιπροσωπεία βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και επιβεβαίωσε ότι σε συνεννόηση με το υπουργείο Οικονομικών βρέθηκε το δημοσιονομικά ισοδύναμο μέτρο για την απόσυρση του εισιτηρίου στα δημόσια νοσοκομεία.

Πηγές της Χαριλάου Τρικούπη έκαναν λόγο για «πολύ σημαντική εξέλιξη στο πλαίσιο της αρχικής μας απόφασης και της μάχης που δώσαμε». Οι ίδιες πηγές τόνιζαν ότι αυτό δείχνει πως το 2014 μπορεί να είναι πραγματικά έτος κοινωνικής ευαισθησίας και αποκατάστασης των αδικιών.

Τέλος ανέφεραν ότι αναμένεται να κατατεθεί τις προσεχείς ημέρες σχετική νομοθετική ρύθμιση στη Βουλή.

ethnos.gr

Προηγούμενο άρθροΠολική δίνη: τι είναι το φαινόμενο που πάγωσε την Αμερική;
Επόμενο άρθροΤο Βατικανό εκπαιδεύει νέα γενιά… Εξορκιστών!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τα ποτά ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ και τα ξενύχτια κλείνουν τα καλύτερα σπίτια.Αν πράγματι υπήρχε βούληση στην κυβέρνηση αρκούσε το ξερίζωμα του λαθρεμπορίου των τσιγάρων από τας οδούς ΑΘΗΝΑΣ-ΖΗΝΩΝΟΣ κυρίως ,όπου γινεται το μεγάλο παζάρι,αλλά και στις λαικές και σε άλλους χώρους από τα οποίο το επίσημο κράτος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΟΣ ,ούτε και οι καπνιστές,διότι πέρα από επιβλαβές που είναι το κάπνισμα,είναι αμφιβόλου γνησιότητας και ποιότητας ο καπνός.Τώρα για ποιό λόγο δεν καταπολεμείτε και ποιοι κονομάνε,ας μας το πουν ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.