Οι σχολικοί φύλακες θα γίνουν security???

2

sxolikoi-fylakes-securityΝέα πρόταση έκπληξη φαίνεται πως σχεδιάζει ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, για τους σχολικούς φύλακες που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα και δεν θα καταφέρουν να απορροφηθούν σε άλλες θέσεις του δημοσίου.

Εξάλλου, όπως όλα δείχνουν οι σχολικοί φύλακες αναμένεται να σηκώσουν το βάρος των απολύσεων στο δημόσιο για το 2014, έτσι ο κ. Μητσοτάκης φαίνεται πως προσανατολίζεται στη δημιουργία μίας εταιρείας κοινωνικής οικονομίας.

Σύμφωνα με τον «Τύπο της Κυριακής», η εν λόγω εταιρεία θα παρέχει υπηρεσίες security για φύλαξη κτηρίων, αθλητικών εγκαταστάσεων κ.α.

Στέλεχος του υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης σημείωσε στην εφημερίδα:

«Το πρόγραμμα που θα έχει διάρκεια τριών ετών θα προέρχεται μέσα από το ΕΣΠΑ. Παράλληλα, θα προβλέπει τη χρηματοδότηση των σχολικών φυλάκων με το ποσό των 10.000 ευρώ κατ ΄άτομο.

Οι αναγκαίες προϋποθέσεις για την οργάνωση και τη λειτουργία μιας εταιρείας που όμοιά της δεν έχει συσταθεί στην Ελλάδα, είναι η εμπλοκή στο όλο εγχείρημα της Ελληνική Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, αλλά και της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων».

Προηγούμενο άρθροΣυνέντευξη Άρη Βασιλόπουλου…
Επόμενο άρθροΑΕΚ: Νίκησε στο… “ΞΥΛΟ” το Αιγάλεω με 2-1!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.