ΑΕΚ: Νίκησε στο… “ΞΥΛΟ” το Αιγάλεω με 2-1!!!

0

aek-aigaleoΟτι θα ήταν… ξεχωριστός ο αγώνας φάνηκε από νωρίς και συγκεκριμένα από το γεγονός ότι άρχισε με 30 λεπτά καθυστέρηση, λόγω επεισοδίων αρχικά των οπαδών του Αιγάλεω με την αστυνομία και στη συνέχεια των οπαδών των δύο ομάδων. Οταν τελικά άρχισε το ματς, η ΑΕΚ πήρε την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο κλείνοντας το Αιγάλεω στην περιοχή του αλλά δυσκολευόταν να κάνει ευκαιρίες. Δυσκολευόταν κι όμως κι από το πολύ σκληρό παιχνίδι των παικτών του Αιγάλεω, που ικανοποιούσε τους οπαδούς του στις εξέδρες…

Οι συνεχείς διακοπές στο ματς από τα φάουλ που έκαναν οι γηπεδούχοι δεν επέτρεπε στην Ένωση να βρει ρυθμό αλλά το χειρότερο δεν ήταν αυτό. Το χειρότερο ήταν ότι στο 37′ οι Κιτρινόμαυροι κατάφεραν για ακόμη μία φορά να δεχθούν γκολ… μόνοι τους καθώς από δικά τους λάθη ο Δουκάκης βγήκε σε θέση βολής και με τη βοήθεια της κόντρας στον Γεωργέα νίκησε τον Καραγκιολίδη για το 1-0.

Στο ημίχρονο ο Τραϊανός Δέλλας έβγαλε τον Πόποβιτς και έβαλε τον Ντακόλ, ο οποίος πήγε δίπλα στον Μπρέσεβιτς, με τον Ανάκογλου να πάει αριστερό εξτρέμ και τον Πλατέλλα δεξιά. Η ΑΕΚ ήξερε ότι έπρεπε οπωσδήποτε να ανατρέψει την κατάσταση σε έναν τραγικό αγωνιστικό χώρο και απέναντι σε μια ομάδα που κλωτσούσε συνεχώς, ισοφαρίζοντας τελικά νωρίς.

Στο 48′ δόθηκε πέναλτι υπέρ του Κορδέρο, παράβαση δε φάνηκε να υπήρχε και οι γηπεδούχοι ξεσηκώθηκαν και διέκοψαν το ματς για λίγα λεπτά καθώς διαμαρτύρονταν για την απόφαση του διαιτητή. Οπως και να έχει, το πέναλτι εκτελέστηκε τελικά στο 52′ από τον Πλατέλλα και έγινε το 1-1, για να ακολουθήσει στη συνέχεια -καθαρό αυτή τη φορά- πέναλτι σε τράβηγμα στον Ντακόλ αλλά ο διαιτητής αποφάσισε να ισοφαρίσει τα λάθη και δεν υπέδειξε τίποτα.

Ο Δέλλας έριξε στον αγώνα και τον Γροντή αντί του Αργυρίου, για να αλλάξει ξανά η διάταξη η ΑΕΚ καθώς ο Γροντής πήγε αριστερό εξτρέμ, ο Ανάκογλου γύρισε στα χαφ δίπλα στον Κορδέρο και ο Ρόβας πήγε στόπερ, για να μετακινηθεί στο δεξί άκρο της άμυνας ο Γεωργέας. Οι οπαδοί της Ένωσης, που είχαν κερδίσει εύκολα τη μάχη της εξέδρας, περίμεναν την ανατροπή από την ομάδα τους, την ίδια ώρα που αυτοί του Αιγάλεω ζούσαν τόσο έντονα τον αγώνα ώστε να φτάσουν στο σημείο να πετάξουν και καρέκλα στον Καραγκιολίδη… Ούτε οπαδοί… αντιπάλου της ΑΕΚ να ήταν, δε θα έκαναν έτσι…

Το ματς είχε συνεχείς διακοπές, ο Κορδέρο δέχθηκε δύο φορές χτύπημα στο πρόσωπο, ο προπονητής του Αιγάλεω μπήκε στον αγωνιστικό χώρο κάποια στιγμή και έλεγε διάφορα στον Ισπανό και το ματς συνεχιζόταν μέσα σε όλα αυτά… Οπως και να έχει, οι Κιτρινόμαυροι από το 75′ κι έπειτα μετέφερε ξανά τον αγώνα στο μισό γήπεδο, πίεσε για το δεύτερο γκολ και αφού πρώτα έχασε δύο ευκαιρίες, έκανε το 1-2 στο 87′ με ωραίο σουτ στην κίνηση από τον Μπρέσεβιτς!

Αυτό ήταν… Οι οπαδοί που ήταν στις θύρες του Αιγάλεω δεν άντεξαν και ξέσπασαν ξανά, βάζοντας ακόμη και φωτιές ενώ κάποιοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, για να ακολουθήσουν τα ΜΑΤ. Το ματς διακόπηκε ξανά, οι προβολείς δεν λειτουργούσαν, οι οπαδοί της ΑΕΚ διασκέδαζαν με όλα αυτά που γίνονταν και τελικά οι διαιτητές ξαναβγήκαν για να σφυρίξουν τη λήξη του ματς.

Λήξη πάντως δεν είχαν τα όσα γραφικά έγιναν στο Αιγάλεω καθώς οι φωτιές στις εξέδρες συνεχίστηκαν, με τους γηπεδούχους να φεύγουν για τα αποδυτήρια και τους Κιτρινόμαυρους να παραμένουν στο κέντρο του γηπέδου… Λογικά στο Αιγάλεω θα σταματήσουν να σκέφτονται αυτή την ήττα -που όπως φαίνεται δεν την ήθελαν με τίποτα- όταν μάθουν την τιμωρία που θα επιβληθεί…

gazzetta.gr

Προηγούμενο άρθροΟι σχολικοί φύλακες θα γίνουν security???
Επόμενο άρθροΔείτε το πρόγραμμα εορτασμού των Θεοφανείων στη Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.