Επέστρεψε στην Ελλάδα η 17χρονη Μυρτώ – Δηλώσεις της Μητέρας της

0

mirtofiladelfeia1Μετά από ένα υπερατλαντικό ταξίδι  η 16χρονη συμπολίτισσά μας από τη Νέα Χαλκηδόνα Μυρτώ Παπαδομιχελάκη, επέστρεψε στην Αθήνα συνοδευόμενη από την μητέρα της και από σήμερα θα νοσηλεύεται σε Κέντρο Αποκατάστασης στη Λάρισα.

Η  μεταφορά  της άτυχης κοπέλας, η οποία έπεσε θύμα βάναυσης επίθεσης ενός Πακιστανού στην Πάρο πρόπερσι το καλοκαίρι, θα γίνει με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο θα συνοδεύει επιστημονικό κλιμάκιο του Κέντρου Αποκατάστασης, που μετέβη για τον σκοπό αυτό στην Αθήνα.

Η Μυρτώ Παπαδομιχελάκη εδώ και επτά μήνες νοσηλεύονταν  σε νοσοκομείο στη Βοστόνη των ΗΠΑ.

Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο η επιστημονική υπεύθυνη του Κέντρου, φυσίατρος Κατερίνα Σαραμούρτση, το Κέντρο είναι έτοιμο να υποδεχτεί τη μικρή Μυρτώ, καθώς εδώ και έναν μήνα υπάρχει επικοινωνία με το Κέντρο όπου νοσηλευόταν στη Βοστόνη.

Μάλιστα, την προηγούμενη εβδομάδα ήρθε και ο πλήρης φάκελος της και μετά την ενδελεχή μελέτη του, πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη μεταξύ των ιατρών και θεραπευτών των δυο Κέντρων.

Ήδη το Κέντρο της Λάρισας έχει εκπονήσει ένα πλήρες πρόγραμμα αποκατάστασης το οποίο περιλαμβάνει κινησιοθεραπεία, εντατική λογοθεραπεία με ένα σύστημα εναλλακτικής επικοινωνίας- καθώς προς το παρόν η Μυρτώ «επικοινωνεί» μόνο με τα μάτια, κάτι που εκλαμβάνεται ως ενθαρρυντικό σημάδι- εργοθεραπεία και ψυχολογική υποστήριξη.

Σε δηλώσεις που έκανε η μητέρα της Μαίρη Κοτρώτσου στην κάμερα του star channel, είπε ότι η κατάσταση της Μυρτούς δεν είναι πολύ καλή και ελπίζει να ανακάμψει στο θεραπευτήριο της Λάρισας…

Δείτε το Βίντεο με τις δηλώσεις της μητέρας ΕΔΩ.

Προηγούμενο άρθροΓνωστός δικηγόρος, ο άντρας που αυτοκτόνησε στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου
Επόμενο άρθροΟ Ολάντ χώρισε και επίσημα την Βαλερί…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.