Δήμος Φ.Χ.: «Συνεχίζονται οι αναπλάσεις στις παιδικές χαρές της πόλης μας»

1

dimosΛάβαμε και δημοσιεύουμε δελτίο τύπου του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας:

Αλλάζει πρόσωπο από σήμερα η παιδική χαρά στην οδό Λάμπρου Κατσώνη, ένας χώρος που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον πολλών παιδιών στην περιοχή Κάτω Κουκλάκι της N. Χαλκηδόνας.

Πρόκειται για ένα ακόμη έργο, στο πλαίσιο των αναπλάσεων πάρκων και παιδικών χαρών που έχει ξεκινήσει η Δημοτική Αρχή τους τελευταίους τρεις μήνες.

Στον χώρο πρόκειται να γίνει αντικατάσταση όλων των οργάνων (κούνιες, τραμπάλες κ.λ.π) και τοποθέτηση καινούριων που τηρούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές για την απόλυτη ασφάλεια των παιδιών. Θα ενισχυθεί το στοιχείο του πρασίνου καθώς θα πραγματοποιηθούν και οι απαραίτητες εργασίες για την σωστή συντήρηση του.

Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν σε 15 περίπου ημέρες.

Προηγούμενο άρθρο“Δύναμη Πολιτών”: Κάλεσμα για κινητοποίηση ενάντια στι κλείσιμο του ΕΟΠΠΥ
Επόμενο άρθροΚοπή πίτας από το Ευ Αγωνίζεσθαι
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.