Αιτήσεις για υποψήφιους διδάκτορες στο τμήμα Επιστήμης Τροφίμων του Γ.Π.Α.

0

ipotrofiesΤο Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου του Γ.Π.Α. ανακοίνωσε τις παρακάτω θέσεις Υποψήφιων Διδακτόρων χωρίς χρηματική αμοιβή
για το ακαδημαϊκό έτος 2013 – 2014.

1. Τέσσερις (4) θέσεις Υποψήφιων Διδακτόρων στο Εργαστήριο Μικροβιολογίας και Βιοτεχνολογίας Τροφίμων, στο γνωστικό αντικείμενο:
«Μικροβιολογία Τροφίμων».

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι διδάκτορες να υποβάλλουν από 09 Ιανουαρίου έως 29 Ιανουαρίου 2014 στη Γραμματεία του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου (Ιερά Οδός 75, Βοτανικός Τ.Κ. 118 55, αρμόδια κα Α. Ρούσσου,
Τηλ: 210 – 529 4677), τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1. Έντυπη αίτηση
2. Αντίγραφο πτυχίου Πληροφορικής ή Θετικών Επιστημών (π.χ. Γεωπόνου) και αντίγραφο αναλυτικής βαθμολογίας (νομίμως επικυρωμένα).
3. Αντίγραφο Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης* (Μ.Δ.Ε.) και Αντίγραφο αναλυτικής βαθμολογίας (νομίμως επικυρωμένα)**.
4. Σύντομο βιογραφικό σημείωμα.
5. Φωτοτυπία των δύο όψεων αστυνομικής ταυτότητας (νομίμως επικυρωμένη).
6. Αποδεικτικά ξένων γλωσσών (τουλάχιστον Αγγλικής και άλλης γλώσσας, εφ’ όσον υπάρχει, νομίμως επικυρωμένα).
7. Δήλωση αποδοχής υποχρεώσεως παροχής επικουρικού έργου.
8. Αντίγραφο Μεταπτυχιακής Ερευνητικής Μελέτης (εφόσον ο υποψήφιος είναι κάτοχος ΜΔΕ).
9. Κάθε άλλο στοιχείο που, κατά τη γνώμη των υποψηφίων, θα συνέβαλλε ώστε η Επιτροπή Αξιολόγησης να σχηματίσει πληρέστερη και ολοκληρωμένη άποψη (π.χ. επιστημονικές δημοσιεύσεις ερευνητικών εργασιών και στοιχεία συμμετοχής σε συνέδρια, εφ’ όσον υπάρχουν, εμπειρία, κλπ).

Τα επικαλούμενα προσόντα και η εμπειρία των υποψηφίων θα αξιολογηθούν με βάση τα υποβληθέντα σχετικά δικαιολογητικά λαμβάνοντας υπόψη τις αρχές ίσης μεταχείρισης και της μη διάκρισης από Επιτροπή Αξιολόγησης.

(diorismos.gr)

Προηγούμενο άρθροΗ Ευτυχία Παπαλουκά για το Θέμα του Προπονητηρίου του ΑΟΝΦ Άτταλου!
Επόμενο άρθροΣΟΚ! “Έδωσε τέλος” στην ζωή του ο Κώστας Ράγιας!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.