Σε κώμα παραμένει ο Σουμάχερ μετά το χειρουργείο

0

sumacher

«Δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε καμία πρόβλεψη για την εξέλιξη της κατάστασης του Μίκαελ Σουμάχερ. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να παρακολουθούμε στενά την κατάστασή από ώρα σε ώρα».

Αυτή ήταν η επίσημη τοποθέτηση στο ανακοινωθέν των γιατρών που παρακολουθούν τον Γερμανό πρώην πιλότο της Φόρμπουλα 1, με την κατάστασή του να θεωρείται πολύ σοβαρή. Ο επικεφαλής αναισθησιολόγος, αποκάλυψε πως ο Γερμανός πρώην πρωταθλητής παραμένει σε κώμα μετά την πολύ λεπτή νευροχειρουργική επέμβαση που υπεβλήθη, υπογραμμίζοντας ότι είναι πολύ νωρίς για οποιαδήποτε πρόβλεψη.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσαν τα ξένα μέσα, ο Σουμάχερ έπεσε κάνοντας σκι, χτύπησε το κεφάλι του σε βράχο και υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία. Αρχικά ο Σουμάχερ είχε τις αισθήσεις του όταν εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε από τους διασώστες με ελικόπτερο σε νοσοκομείο του Μουτιέ, όπου διαγνώστηκε με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αλλά σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα Dauphine Libere, στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο στην Γκρενόμπλ όπου και διαπιστώθηκε η σοβαρότητα του τραυματισμού. Ο Γερμανός και η οικογένεια του έκαναν διακοπές στο θέρετρο Μεριμπέλ των γαλλικών Άλπεων όπου διατηρούν εξοχική κατοικία.

(lifo.gr)

Προηγούμενο άρθροΖητούνται Έλληνες για εργασία στην… Disneyland στο Παρίσι!
Επόμενο άρθρο“ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ”: 11 νέους υποψηφίους ανακοίνωσε ο Απόστολος Κόντος
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.