Νέα Φιλαδέλφεια: Της “Λακκούβας το Κάγκελο”…

0

lakoyves-plasthra-nea-filadelfeiaΟ χειμώνας μπήκε για τα καλά και το πρόβλημα με τις λακκούβες σε διάφορα σημεία της πόλης επανήλθε στην επιφάνεια. Όχι ότι είχε ξεχαστεί… αλλά πάντα η κακοκαιρία κάνει το πρόβλημα εντονότερο, καθώς περισσότεροι συμπολίτες μας χρησιμοποιούν αυτή την περίοδο τα αυτοκίνητά τους για να μετακινηθούν. Και οι λακκούβες είναι εκεί και μας περιμένουν…

Συγκεκριμένα, αυτή την φορά αναφερόμαστε στα προβλήματα του οδικού δικτύου της οδού Πλαστήρα στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά και στις λακκούβες της οδού Σοφούλη στην περιοχή των Απομάχων, όπου πλέον και μετά από τόσους μήνες που αναφερόμαστε στο πρόβλημα μπορούμε με ευκολία να τις ανακηρύξουμε και ως «διατηρητέα μνημεία» του δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας.

Η κατάσταση αυτή όμως κάθε άλλο παρά ως χιουμοριστική μπορεί να εκληφθεί. Διότι η αδιαφορία των αρχών… εκτός του ότι μπορεί να προκαλέσει σημαντικές υλικές ζημιές στα αυτοκίνητα, σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να καταστεί ιδιαίτερα επικίνδυνη και για τους ίδιους τους διερχόμενους οδηγούς.

Το πλέον επικίνδυνο σημείο είναι στην οδό Πλαστήρα, στο ύψος του οικόπεδου της π. Renault, στην διασταύρωση με την οδό Σκρα.

Λίγο πριν τα οχήματα που διασχίζουν την οδό Πλαστήρα φτάσουν στην διασταύρωση με την οδό Σκρά -αναγκαστικά πρέπει να ακινητοποιηθούν για να ελέγξουν την κυκλοφορία (έχουν Stop)- εκεί υπάρχει ένα τεράστιο εξόγκωμα στον δρόμο που καταλήγει σε λακκούβα (φώτο), έτσι τα οχήματα κάνουν “άλματα” και φυσικά δυσκολεύονται ή αδυνατούν να ακινητοποιηθούν…

Αποτέλεσμα…

Να εισέρχονται χωρίς έλεγχο “μέσα” στην οδό Σκρα (η οποία έχει πάντα αυξημένη κίνηση) και φυσικά να έχουν συμβεί δεκάδες τροχαία ατυχήματα...

 

Προηγούμενο άρθροΦορολογικός… Εφιάλτης και το 2014!!!
Επόμενο άρθροΒίντεο με τη «Μαύρη χήρα» που σκόρπισε το θάνατο στο “Στάλινγκραντ”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.