Πρόβα νυφικού για την Γκουίνεθ by Σήλια Κριθαριώτη

0

GwynethPatrow_SiliaKrithariotiΗ ελληνίδα σχεδιάστρια Σήλια Κριθαριώτη φαίνεται πως όντως κατακτά τις διεθνείς πασαρέλες και χωρίς αυτή τη φορά να πρόκειται για το γνωστό ανέκδοτο της ελληνικής μόδας!

Tο βρετανικό περιοδικό Vanity Fair ανέδειξε τον οίκο Celia Kritharioti Haute Couture ως έναν από τους κορυφαίους υψηλής ραπτικής, ενώ έχει αρχίσει να δημιουργείται πια και η λίστα με τις διάσημες σταρ του Χόλιγουντ που φορούν δημιουργίες της. Πρόσφατο παράδειγμα η βραβευμένη με Οσκαρ Γκουίνεθ Πάλτροου. Η ηθοποιός πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του Τζον Ρουσό για τη μεξικανική «Vogue» με μια νυφική δημιουργία της ελληνίδας σχεδιάστριας.

Το φόρεμα ήταν εξ ολοκλήρου φτιαγμένο από μεταξωτή κεντημένη δαντέλα, είχε βαθύ ντεκολτέ και ταίριαζε αρμονικά με το ρομαντικό σκηνικό που είχε στηθεί για τις ανάγκες της φωτογράφισης. Και αναδείκνυετην καλλίγραμμη σιλουέτα της, αποτέλεσμα έντονης γυμναστικής και αυστηρής διατροφής, όπως έχει δηλώσει παλιότερα η αμερικανίδα σταρ.
(tanea.gr)

Προηγούμενο άρθροΜονοήμερη εκδρομή από τους Μικρασιάτες Φ.Χ.
Επόμενο άρθροΗ επιστροφή της Blake Lively (και των ποδιών της)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.