Η επιστροφή της Blake Lively (και των ποδιών της)

0

blake_lively1‘Τα τελευταία δυο χρόνια έχουν αλλάξει πολλά. Παντρεύτηκα, μετακόμισα και άφησα οριστικά πίσω μου το Gossip Girl μετά από 6 χρόνια’.  Αυτό δήλωσε η 26χρονη αντικαταστάτρια της Scarlett Johansson στο συζυγικό κρεβάτι του Ryan Reynolds (και αντικαταστάτρια της Katherine Heigl στο Age of Adeline, όπου υποδύεται μια καλλονή που δεν γερνά) σχετικά με την δυναμική επιστροφή της στα πράγματα.
blake_lively_gossipgirl2
Η τελευταία φορά που είδαμε την πάλαι ποτέ ‘σκύλα’ του Gossip Girl ήταν το 2012 στο Ολιβερστοουνικό Savages απέναντι στη Salma Hayek. Εκεί που διέπρεψε ως η Καλιφορνέζα που τα είχε ταυτόχρονα -εις γνώση τους- και με τους δυο φίλους πρωταγωνιστές/ εμπόρους μαριχουάνας.  Τόσο υποκριτικά, όσο και στις ερωτικές σκηνές, παρόλο που δήλωσε πόσο τρομοκρατημένη ήταν όσο τις γύριζε.
Όλο αυτό το διάστημα η Blake αποφάσισε να ασχοληθεί με το πραγματικό της ταλέντο, δηλαδή την μαγειρική και το νοικοκυριό, φτιάχνοντας το νέο σπίτι του επώνυμου ζεύγους σε μια ειδυλλιακή πόλη μια ώρα έξω από τη Νέα Υόρκη.
Βλέπεις πίσω από το φιζικ σουπερμόντελ που διαθέτει (εξού και την ‘γλέντησε’ επί ένα πεντάμηνο ο γευσιγνώστης του είδους Leonardo di Caprio πριν γνωρίσει τον Ryan Reynolds στα γυρίσματα του άθλιου Green Lantern) η Lively παραμένει μια παλαιομοδίτισσα δεσποσύνη του αμερικάνικου νότου.
Ένα καλό κορίτσι που δεν έκανε σεξ μέχρι τα 17 της, δεν πίνει αλκοόλ, δεν κάνει ναρκωτικά και ποτέ μα ποτέ δεν θα δεις να γυρίσει στα clubs δείχνοντας το εσώρουχο της στους παπαράτσι.

blake_lively3
Ενώ συγκεκριμένα με τη ζαχαροπλαστική έχει μεγάλη καψούρα καθώς δηλώνει φαν της Martha Stewart, στο σόου της οποίας έχει εμφανιστεί να ψήνει κέικ,  έχει φοιτήσει σε workshop του παγκοσμίου φήμης Le Cordon Blue στο Παρίσι, έχει δημιουργήσει το δικό της cupcake που πωλείται από την αλυσίδα Sprinkles και έχει περάσει αρκετά βράδια δουλεύοντας ως βοηθός patisserie chef στο Νεοϋορκέζικο εστιατόριο Per Se.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτός ο 1 ½ χρόνος αποχής από τη μεγάλη οθόνη δεν οφείλεται σε έλλειψη ζήτησης. Ιδιαίτερα μετά την εμφάνιση της ως πρώην γκόμενα του Ben Affleck στο The Town το 2010. Εκεί που ήταν τόσο πειστική ως μπαρόβια λαϊκιά  Βοστονέζα  που της την έπεφταν οι κομπάρσοι στα μπαρ της περιοχής όπου πήγαιναν μετά το γύρισμα.
H Blake Lively (προερχόμενη από άκρως καλλιτεχνική οικογένεια καθώς ο μπαμπάς και τα 4 αδέλφια της είναι ηθοποιοί, ενώ η μάνα της δουλεύει ως ατζέντισσα) είναι κάτι σαν την Αμερικάνικη εκδοχή της Δούκισσας Νομικού.
Υπό την έννοια ότι ενώ αντικειμενικά είναι πανέμορφη (και αρκετά ταλαντούχα), δεν πρόκειται ποτέ να έχει ανάγκη την αγάπη του κόσμου τόσο πολύ ώστε να βγει έξω από το comfort zone της και να κάνει κάτι εξαιρετικά ριψοκίνδυνο.

blake_lively4

Εκτός και αν κάποιος της πει ότι υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να κάνει.  Όπως συνέβη στο γυμνάσιο όταν ο διευθυντής της είπε ότι δε γίνεται να είναι ταυτόχρονα σε τόσες πολλές δραστηριότητες ( ήταν πρόεδρος του δεκαπενταμελούς, μαζορέτα,  μέλος του glee club, μέλος σε άλλα 5 club και φορούσε και το κοστούμι της μασκότ για τους αγώνες ποδοσφαίρου).
Ένα πείσμα που συνεχίζει να διαθέτει και που μπορεί, τελικά, να μας βγει σε καλό.  Γιατί αλλιώς δεν έχει κανένα πρόβλημα να περάσει την επόμενη δεκαετία ‘καθισμένη σπίτι με κάποιον που να παίζει Guitar Hero μαζί μου, να διαβάζουμε περιοδικά και να βλέπουμε τις εκπομπές μαγειρικής του Food Network’
(oneman.gr)

Προηγούμενο άρθροΠρόβα νυφικού για την Γκουίνεθ by Σήλια Κριθαριώτη
Επόμενο άρθροΟ μπαμπάς σου ξέρει τι κάνεις; – Η εκρηκτική φωτογράφηση που ετοιμάζει η Άιρλαντ Μπάλντουϊν
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.