Ο Μελισσανίδης θα κάνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, το όνειρο όλων των ΑΕΚτζήδων και της Νέας Φιλαδέλφειας!

0

noemvrios-proti«ΑΕΚ σημαίνει Νέα Φιλαδέλφεια» είχαμε γράψει με μεγάλα γράμματα στον τίτλο του τεύχους Οκτωβρίου της έντυπης εφημερίδας του Fx-news.

Παρουσιάζαμε το δημοτικό συμβούλιο όπου έγινε αποκλειστικά για το γήπεδο της Ένωσης. Και το είχαμε γράψει τόσο γιατί η ιστορία της πόλης μας είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ΑΕΚ, όσο και γιατί είναι η μεγάλη -και τελευταία- ευκαιρία  για την ΑΕΚ, και για την πόλη μας να κατασκευαστεί το γήπεδο.

Μετά από λίγες μέρες (6 Νοεμβρίου) πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στην κατάμεστη «Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών» του ιδρύματος Ωνάση, όπου το γήπεδο παρουσιάστηκε μέσα από ένα καταπληκτικό τηλεοπτικό σποτ με πρωταγωνιστή  το μεγάλο μας ηθοποιό, Κώστα Βουτσά, ο οποίος έδωσε στο Fx-news μια εκπληκτική συνέντευξη που μπορείτε να  παρακολουθήσετε και τηλεοπτικά στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα Fx-news.gr.(ΕΔΩ)

Στην εκδήλωση τώρα, και οι πιο διστακτικοί κατάλαβαν  ότι η ΑΕΚ θα αποκτήσει το γήπεδο που της αξίζει  μόνο με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Η αποφασιστικότητα του, η οικονομική του επιφάνεια, μα πάνω από όλα ο «εγωισμός» του, μας οδηγεί σε αυτό το συμπέρασμα.

Είναι μοναδική ευκαιρία για την πόλη μας να ανεγερθεί η «Αγιά Σοφιά», γεγονός που θα  συμβάλει στην ανάπλαση της πόλης, στην αναγέννηση της οικονομίας της, στην αύξηση της αξίας της και φυσικά στην διαφήμιση της σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Εξυπακούεται, ότι  στην κατασκευή του έργου θα πρέπει να τηρηθεί η νομιμότητα και ο σεβασμός στον δημότη της Νέας Φιλαδέλφειας.

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη εφημερίδα του Fx-news(Νοέμβριος 2013)

Προηγούμενο άρθροΧ.Τσούλας: Αναπλάσεις στην πόλη ενόψει γηπέδου…
Επόμενο άρθροΑντίο εξάμηνο…
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!