Όσο ζει ελπίζει η εθνική για Βραζιλία…

0

Με το …αγαπημένο της σκορ 1-0, μετά από «δώρο» του Μούχα και αυτογκόλ του Σκρτελ, η εθνική Ελλάδος πήρε τη νίκη επί των Σλοβάκων μία στροφή πριν την ολοκλήρωση των προκριματικών του Μουντιάλ του 2014.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν εντυπωσίασε ιδιαίτερα με την απόδοσή του, ωστόσο με τους τρεις βαθμούς που πήρε από το αυτογκόλ του Σκρτελ στο 44′ παρέμεινε στην κορυφή του ομίλου μαζί με την Βοσνία με 22 βαθμούς.

Δεν εντυπωσίασε ιδιαίτερα η Ελλάδα με την απόδοσή της
Δεν εντυπωσίασε ιδιαίτερα η Ελλάδα με την απόδοσή της

Ένα, «δώρο» ακόμα από την Λιθουανία, που υποδέχεται την Βοσνία θέλουν την τελευταία αγωνιστική, οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος, για να… φύγουν για Βραζιλία, αποφεύγοντας τα μπαράζ. Η Ελλάδα, θα δώσει τον τελευταίο της αγώνα στον όμιλο την επόμενη Τρίτη (15/11) πάλι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με αντίπαλο το Λιχτενστάιν.

Στο πρώτο ημίχρονο η Ελλάδα μπήκε ορεξάτη είχε ευκαιρίες για γκολ μέχρι το 30′ και θα μπορούσε να πετύχει ένα τέρμα απέναντι από τους Σλοβάκους που τα περίμεναν όλα από τους γνωστούς μας, αγωνιζόμενοι σε ΠΑΟΚ κι Ολυμπιακό αντίστοιχα, τους Στοχ και Βάις. Στην συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, χωρίς να κινδυνέψει ιδιαίτερα η εθνική και στο τέλος δέχθηκε με ευχαρίστηση και το αυτογκόλ του Σκρτελ.

Κάναμε το χρέος μας και περιμένουμε το… «θαύμα»
Κάναμε το χρέος μας και περιμένουμε το… «θαύμα»

Το δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν και το καλύτερο, με τον ρυθμό να έχει πέσει αισθητά, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να απειλήσουν κυρίως με μακρινά σουτ και όχι με οργανωμένες επιθέσεις. Πάντως η άμυνα της εθνικής δεν ανησύχησε ιδιαίτερα στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και το κέρδος ήταν μόνο οι τρεις βαθμοί της νίκης.

Η σύνθεση της Ελλάδας (Φερνάντο Σάντος): Καρνέζης, Τοροσίδης, Χολέμπας, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τζιόλης, Μανιάτης, Σαμαράς, Χριστοδουλόπουλος (57’ Νίνης), Σαλπιγγίδης (76’ Καραγκούνης), Μήτρογλου (89’ Φετφατζίδης).

Προηγούμενο άρθροΟ Μπέος για …δήμαρχος!!!
Επόμενο άρθροΚατίδης: Ζητώ συγνώμη από τους οπαδούς της ΑΕΚ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.