Ο Μπέος για …δήμαρχος!!!

2

Στην περίπτωση που έλειψε από τους Βολιώτες ο Αχιλλέας Μπέος, υπάρχει λύση να τον βλέπουν διαρκώς μπροστά τους για μία πενταετία. Αρκεί να κάνει πράξη την… απειλή του, προς κάθε άλλο υποψήφιο δήμαρχο της πόλης, στις δημοτικές εκλογές του 2014.

«Αν αποφασίσω να κατέβω για δήμαρχος, δε θα έχω αντίπαλο! Μόνος μου θα τρέχω, και θα παραμιλάει όλη η Ελλάδα. Εγώ δεν είμαι πολιτικός, είμαι αληθινός». Τάδε έφη Αχιλλέας Μπέος.

"Δεν είμαι πολιτικός, είμαι αληθινός"...
“Δεν είμαι πολιτικός, είμαι αληθινός”…

Την ώρα που εξελίσσεται η δίκη για τα στημένα παιχνίδια με τον Μάκη Ψωμιάδη να μην αντιμετωπίζει, όπως αναμενόταν, ιδιαίτερα προβλήματα, ο Αχιλλέας Μπέος ετοιμάζεται να εισέλθει στην πολιτική σκηνή ως υποψήφιος δήμαρχος Βόλου!!! Ο Μπέος, μάλιστα, είναι πολύ συμπαθής στους Βολιώτες, παρά τα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν για την εμπλοκή του στους ύποπτους αγώνες, και πιθανολογείται ότι θα εκλεγεί.

Ύστερα από ένα χρόνο προφυλάκισης, ο Μπέος αφέθηκε ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους, τον Ιούνιο του 2012, κι όταν πάτησε πάλι το πόδι του στο Βόλο τον περίμεναν χιλιάδες φίλοι του τοπικού Ολυμπιακού, για να τον αποθεώσουν. Ο ίδιος θεωρεί, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό “Βόλος 986”, ότι έχει ακόμα μεγαλύτερη απήχηση στις μέρες μας, γι’ αυτό και σκέφτεται σοβαρά να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος του Βόλου, τον επόμενο Μάιο.

 

"Αν αποφασίσω να κατέβω για δήμαρχος, δε θα έχω αντίπαλο"!!!
“Αν αποφασίσω να κατέβω για δήμαρχος, δε θα έχω αντίπαλο”!!!

«Υπάρχει μία σκέψη να κατέβω για δήμαρχος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπέος και πρόσθεσε: «Αρχίζει και δημιουργείται πιο έντονα αυτή η σκέψη, γιατί βλέπω ότι τα τελευταία χρόνια δεν έχω δει ένα έργο. Δεν έχω δει μία προοπτική. Ο Βόλος είναι η ωραιότερη πόλη στην Ελλάδα, στις καλύτερες της Ευρώπης και έχει τις δυνατότητες να είναι μία τελείως ανεξάρτητη οικονομία από πόρους, που θα έχουν γίνει από την προσέλευση πολλών τουριστών και από τα έργα που θα γίνουν στις υποδομές. Θα δω πώς θα εξελιχθεί αυτή η σκέψη μου. Αυτή τη χρονική στιγμή έχει την προτεραιότητα να καθαρίσει το όνομά μου και των παιδιών μου. Αν πουν κάποιοι ότι είμαι υπόδικος, τους λέω ότι μέχρι να τελεσιδικήσει η απόφαση του Αρείου Πάγου, έχω δικαίωμα να βάλω υποψηφιότητα για δήμαρχος, για βουλευτής, για οτιδήποτε. Για ν’ ασχοληθώ όμως, πρέπει να δώσω όλη μου την ενέργεια. Είμαι υπό σκέψη, αλλά για να πάρω την απόφαση, κριτήριό μου θα είναι η πόλη του Βόλου να έχει μία άλλη εικόνα μετά τη θητεία μου. Δεν είμαι πολιτικός αλλά αληθινός. Θα είμαι δίπλα στα προβλήματα του Βόλου. Αν πάρω την απόφαση, ο Αχιλλέας Μπέος δε θα έχει αντίπαλο και θα είναι δήμαρχος όλων των πολιτών, για όλους τους Βολιώτες και αντικειμενικός».

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν δύο χρόνια είχε κάνει παρόμοιες δηλώσεις για τον Δήμο Πατρέων και ο …άσπονδος φίλος του Μπέου, ο Αλέξης Κούγιας.

Εμείς, αυτό που έχουμε να πούμε είναι: «Ε, ρε γλέντια»…!!!

Προηγούμενο άρθρο«Στην υγεία μας» με τον μεγάλο Μίκη
Επόμενο άρθροΌσο ζει ελπίζει η εθνική για Βραζιλία…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.