Τσιρίλο: Δεν έχει σημασία η κατηγορία

0

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την επιστροφή του στην ΑΕΚ ο Μπρούνο Τσιρίλο. Ο Ιταλός αμυντικός της Ένωσης, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του (σ.σ. στο «tuttomercatoweb»), τόνισε μεταξύ άλλων πως δεν παίζει ρόλο η κατηγορία που αγωνίζονται οι κιτρινόμαυροι, ενώ αναφέρθηκε και στη μεγάλη στήριξη των οπαδών στη νέα προσπάθεια του συλλόγου.

Ιδου η συνέντευξη που παραχώρησε ο Τσιρίλο σε ιταλική ιστοσελίδα
Ιδου η συνέντευξη που παραχώρησε ο Τσιρίλο σε ιταλική ιστοσελίδα

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην ΑΕΚ», δήλωσε ο Τσιρίλο και πρόσθεσε: «Η ομάδα μπορεί να παίζει στην αντίστοιχη με εδώ «Pro Liga» (σ.σ Γ’ Εθνική), όμως αυτό δεν έχει σημασία. Αγαπώ αυτό το μέρος και κάθε Κυριακή έχουμε δίπλα μας 25.000 οπαδούς να μας ακολουθούν. Τα πρόσωπα είναι νέα και έχουν ένα φιλόδοξο σχέδιο. Κάθε μέρα προσπαθώ με το πάθος μου να δείξω την επιθυμία μου να τεθώ στη διάθεση της ομάδας ανεξάρτητα από την κατηγορία».

 

Προηγούμενο άρθροΜε έκπτωση κινδυνεύει ο δημοτικός σύμβουλος της Χρυσής Αυγής
Επόμενο άρθροΔείτε πως θα είναι τα επόμενα 50 χρόνια στην Ελλάδα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.