Ραντεβού Μελισσανίδη – Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας για την “Αγιά Σοφιά”!

0

ghpedo-aek-rantevoy-nea-filadelfeiaΡαντεβού για την παρουσίαση του πρότζεκτ του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, κλείστηκε ανάμεσα στον Δημήτρη Μελισσανίδη και της διοίκησης του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, σύμφωνα με την εφημερίδα “ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ”.

Συγκεκριμένα στις 30 Σεπτέμβρη θα συναντηθεί ο “τίγρης” – εκπρόσωποι της κατασκευάστριας εταιρίας Dimand – εκπρόσωποι της εταιρίας “Δικέφαλος 1924”, με την δήμαρχο Έφη Γαϊτανά-Αποστολάκη και τους αρμόδιους αντιδημάρχους.

Με μεγάλη αγωνία περιμένουμε όλοι την συνάντηση, που θα βάλει τις βάσεις για το κτίσιμο του γηπέδου και την αναγέννηση της ένωσης…

Προηγούμενο άρθροΣπύρος Πολιτάκης: “Ιστορικές αναλογίες στο διάβα του χρόνου”
Επόμενο άρθροΕνταση στην κηδεία του Παύλου Φυσσά!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.