Ενταση στην κηδεία του Παύλου Φυσσά!

0

nekr_0Σε κλίμα συγκίνησης αλλά και έντασης ξεκίνησε η κηδεία του 34χρονου Παύλου Φύσσα, ο οποίος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή με τον οπαδό της Χρυσής Αυγής Γιώργο Ρουπακια. Στο νεκροταφείο του Σχιστού βρέθηκαν περισσότερα από 2.000 άτομα -συγγενείς, φίλοι και απλοί πολίτες- για να πουν το τελευταίο αντίο στον άτυχο νεαρό.

Ωστόσο λίγο πριν ξεκινήσει η κηδεία επικράτησε ένταση -χωρίς να πάρει διαστάσεις- καθώς οι συγγενείς και οι φίλοι του Παύλου Φύσσα δεν ήθελαν η κηδεία να γίνει παρουσία δημοσιογράφων και τηλεοπτικών καμερών. Οι δημοσιογράφοι σεβόμενοι την απόφαση της οικογένειας αποχώρησαν από το σημείο.

iefimerida.gr

Προηγούμενο άρθροΡαντεβού Μελισσανίδη – Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας για την “Αγιά Σοφιά”!
Επόμενο άρθροΑυτός είναι ο δολοφόνος του Παύλου Φυσσά! (photo)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.