ΑΕΚ: Ανακοίνωση Υποδομών Βόλεϊ

0

korasidesΠραγματοποιήθηκε εχθές 11/7 η τελευταία προπόνηση των Ακαδημιών Βόλλευ , για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013. Οι Υποδομές της ΑΕΚ έλαβαν μέρος στα Πρωταθλήματα της ΕΣΠΑΑΑ με 8 Τμήματα.

Συγκεκριμένα : Εφηβικό, Παιδικό, Παμπαίδες 2 Τμήματα, Κορασίδες 2 Τμήματα, Παγκορασίδες 2 Τμήματα.

Συνολικά δόθηκαν 104 αγώνες , με 65 νίκες και 39 ήττες. Πάρα πολλά χιλιόμετρα , σε όλα τα γήπεδα της Αττικής και όχιaek-ypodomes μόνο , σε αρκετά από αυτά με όχι την καλύτερη αντιμετώπιση. Αρκετό άγχος , εντάσεις , αποχωρήσεις αλλά τελικά ίσως είναι αυτά που σε πεισμώνουν και βγαίνεις πιο δυνατός.Τεράστια η βοήθεια των γονιών.Δίπλα μας για ακόμα μία χρονιά , όχι μόνο οικονομικά μιας και είναι οι μοναδικοί χρηματοδότες των Τμημάτων , αλλά οπουδήποτε χρειαζόταν ήταν εκεί δίπλα μας. Να ευχαριστήσουμε τους προπονητές μας Τασούλα Πολυζώη , Μπάμπη Τσιόκα , Ζαν Πιερ Σάγια και Γιάννη Ορφανό , για τις τόσες ώρες στα γυμναστήρια.Τέλος ενα τεράστιο μπράβο σε όλα τα παιδιά (ο συνολικός αριθμός φέτος που απασχολήθηκαν στις Ακαδημίες της ΑΕΚ ήταν πάνω από 200) , για την προσπάθεια που έκαναν όλο το χρόνο , να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν όσο καλύτερα μπορούσαν , στις προπονήσεις τους. ΧΩΡΙΣ ΓΗΠΕΔΟ και κάτω από αντίξοες συνθήκες….Ελπίζουμε κάποια στιγμή να έχουν την «προσοχή» που αξίζουν.

Καλές διακοπές σε όλους , καλή ξεκούραση και ραντεβού τέλος Αυγούστου για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες…

 Το βίντεο είναι από την σημαντικότερη (μέχρι στιγμής) επιτυχία όλων των Ακαδημιών.Την νίκη μέσα στο Μαρκόπουλο και την πρόκριση για πρώτη φορα σε Final 4.

Υποδομές ΑΕΚ Volley

Για εγγραφές στα τμήματα Ακαδημιών μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, η οποία στεγάζεται στην οδό Δεκελείας 138-140, Νέα Φιλαδέλφεια.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-25 84 582 και 210-25 84 583

Προηγούμενο άρθροΣτους δρόμους ΠΟΕ-ΟΤΑ και εκπαιδευτικοί…
Επόμενο άρθροΕπιστολή Μπάμπη Παλάσκα προς τους επαγγελματίες – εµπόρους της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.