Στους δρόμους ΠΟΕ-ΟΤΑ και εκπαιδευτικοί…

0

poe-ota-2-660_4Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις δημοτικών υπαλλήλων και εκπαιδευτικών κατά του προγράμματος απολύσεων και κινητικότητας στο Δημόσιο με την ΠΟΕ-ΟΤΑ να πραγματοποιεί στάση εργασίας από τις 11:30 έως τη λήξη του ωραρίου και καλεί τους εργαζόμενους σε συγκέντρωση στις 12:00 στην πλατεία Καραϊσκάκη και πορεία προς τη Βουλή.

Το Σάββατο οι δημοτικοί υπάλληλοι θα απέχουν από τα καθήκοντά τους, ενώ τη Δευτέρα, παραμονή ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, η ΠΟΕ-ΟΤΑ καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος. Η συγκέντρωση ενδέχεται, μάλιστα να συνδυαστεί με συναυλία, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο ολονύκτιας παραμονής.

Και οι καθηγητές όμως θα προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις για τις υποχρεωτικές μετατάξεις, τις διαθεσιμότητες και τις απολύσεις. Η ΟΛΜΕ αποφάσισε να γίνει μαζική διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία της περιφερειακής διεύθυνσης Εκπαίδευσης Αττικής στην οδό Τσόχα 13 στους Αμπελόκηπους σήμερα στη 1 το μεσημέρι.

iefimerida.gr

Προηγούμενο άρθροΕιρήνη Σκλήβα και 90’s…!(photos)
Επόμενο άρθροΑΕΚ: Ανακοίνωση Υποδομών Βόλεϊ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.