Ειρήνη Σκλήβα και 90’s…!(photos)

0

skliva_540_1Πάνε 16 χρόνια από τότε που ανακηρύχθηκε πανηγυρικά Μις Κόσμος…

Το 1996 ήταν μια καλή χρονιά για τα ελληνικά καλλιστεία. Η Νόνη Δούνια βγήκε Β Μις Ελλάς (και αργότερα 4η στην Ευρώπη), η Σκλήβα Μις Ελλάς (και καπάκι Μις Κόσμος) και η Νίνα Γεωργαλά Σταρ Ελλάς (και αργότερα 3ο καλύτερο εθνικό κουστούμι στο Μις Υφήλιος). Δυστυχώς, δεν έχουμε κάνει λάθος. Ναι, η Ειρήνη δεν κέρδισε. Αλλά δεν τρέχει τίποτα. Ήταν και παραμένει πολύ κυρία για να ασχολείται με τέτοιες ‘μικρότητες’.

Είναι πραγματικά ελάχιστες οι φωτογραφήσεις της Ειρήνης Σκλήβα που θυμάμαι από την εποχή που, στις αρχές των 90s, αποφάσισε να πέσει με τα μούτρα στο μόντελινγκ.

“Ξεκίνησα τη δουλειά αυτή από το’ 91 και έγινα αναγνωρίσιμη το ‘96. Είχα διαλέξει έναν πολύ αργό και δύσκολο τρόπο και πάντα προσπαθούσα να γίνω γνωστή μέσα από την δουλειά μου. Το να προβάλλω την προσωπική μου ζωή, όμως, ήταν κάτι που δεν το ήθελα και γι’ αυτό σταμάτησα και την δουλειά”
 
Ένα πλάσμα που εμφανίσθηκε απότομα στην ζωή μας. Και εξαφανίστηκε εξίσου απότομα καταλήγοντας στην αγκαλιά του επιχειρηματία συζύγου της με τον οποίον έχουν μια κόρη η οποία σήμερα είναι δέκα χρονών (συγκεκριμένα παντρεύτηκε τον Σεπτέμβρη του 2002 και έκανε την κόρη της τον Ιούλιο του 2003).

“Δεν θεωρώ ότι η απιστία είναι λιγότερο κατακριτέα όταν προέρχεται από έναν άντρα. Τον διαχωρισμό γυναίκας-άντρα σε αυτό το θέμα δεν το καταλαβαίνω. Η απιστία είναι πάνω από όλα κοροϊδία προς τον ίδιο μας τον εαυτό”

skliva1_540_7 skliva_620 skliva_540_2 skliva_540_5 skliva_540_6 skliva_280_2 skliva_280_5 skliva_280_8 skliva_540_7

Προηγούμενο άρθροΠάμε Πολυνησία???
Επόμενο άρθροΣτους δρόμους ΠΟΕ-ΟΤΑ και εκπαιδευτικοί…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.