Επιστολή Μπάμπη Παλάσκα προς τους επαγγελματίες – εµπόρους της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας

0
Από Χαράλαμπο Παλάσκα ΠΡΟΣ: τους επαγγελματίες - εµπόρους - τους επαγγελματίες υγειονομικού ενδιαφέροντος και τους πολίτες της Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας.
Από Χαράλαμπο Παλάσκα
ΠΡΟΣ: τους επαγγελματίες – εµπόρους – τους επαγγελματίες
υγειονομικού ενδιαφέροντος και τους πολίτες της Φιλαδέλφειας-
Χαλκηδόνας.

Μέσα στο στίβο της επαγγελµατική; µου δραστηριότητας επί 45 χρόνια, εργάστηκα όχι µόνο για τον εαυτό µου και την οικογένειά µου, αλλά και για τους συναδέλφους µου και την κοινωνία.
(Ηµουν 31 χρόνια πρόεδρος επαγγελµατιών-βιοτεχνών και εµπόρων της Ν. Φιλαδέλφειας και Ν. Χαλκηδόνας – εκλεγµένο µέλος στη Γ.Σ.Ε.Β.Ε. και στο επαγγελµατικό επιμελητήριο Αθήνας).
Σήµερα που οι συνθήκες ζωής οδηγούν στην κοινωνική έκρηξη και ο οικονοµικός πόλεµος χτυπάει τον πύρινα του κοινωνικού ιστού, η βάση της οικονοµίας της πόλης µας, οι επαγγελµατίες και οι έµποροι είναι δυστυχώς το βαρόµετρο των εξελίξεων και δυστυχώς µε αρνητική πορεία.
Σήµερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά επιβάλλεται να στηριχθεί η τοπική επικοινωνία και η οικονοµία.
Και επειδή αυτό δεν είναι µέληµα των διοικούντων πρέπει να γίνει µέληµα του πολίτη. Πρέπει οι επαγγελµατίες, οι έµποροι, οι εργαζόµενοι αυτής της πόλης, να υποστηρίξουν µόνοι τους την επιβίωσή τους και να παλέψουν.
Είµαι ένας από εσάς και ζητώ να µε στηρίξετε στον αγώνα µου για την υποστήριξη και την ανακούφιση του πολίτη και του επαγγελµατία, αυτής της πόλης, από τη θέση του ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ του δηµότη και του επαγγελµατία και να υπάρχει µια φωνή που θα συγκρουστεί µε την διοίκηση όταν πρέπει, αλλά και θα συνεργαστεί µε τους διοικούντες όταν
το επιβάλλει το συµφέρον των πολιτών και των επαγγελµατιών.
Ζητώ την υποστήριξή σας µε συνείδηση και γνώση για τον ρόλο που θέλω να αναλάβω και δηλώνω ότι τη θέση αυτή την ζητώ άνευ αντιµισθίας.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο «ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ» του δηµότη και της επιχείρησης είναι: Ο άµεσος εκπρόσωπος του δηµότη και του επιχειρηµατία στη δηµοτική αρχή. Ελέγχει και στηρίζει κάθε θιγόµενο και έχει ανεµπόδιστη πρόσβαση σε κάθε υπηρεσία του Δήµου.
 
Τηλ. Επικοινωνίας 6944197011
 
Με τιµή,
Παλάσκας Χαράλαμπος

Προηγούμενο άρθροΑΕΚ: Ανακοίνωση Υποδομών Βόλεϊ
Επόμενο άρθροΝτου απ’ το ΣΔΟΕ στην Empire της ΑΕΚ!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.