Παιδικοί σταθμοί: Αβέβαιο το μέλλον τους χωρίς…

0

paidikos1Κατεπείγον αίτημα για τη διασφάλιση της χρηματοδότησης των Βρεφονηπιακών – Παιδικών σταθμών, των ΚΔΑΠ και των ΚΔΑΠ ΜΕΑ καθώς και για τη συνέχιση του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας στους δήμους την περίοδο 2013-2014, υπέβαλε με επιστολή του προς τους συναρμόδιους υπουργούς ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Κώστας Ασκούνης.

Παράλληλα ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, λόγω του κατεπείγοντος και της ζωτικής σημασίας για την κοινωνία θέματος, ζητά συνάντηση ιδιαίτερα με τους υπουργούς Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη, Εργασίας Ιωάννη Βρούτση και Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη, προκειμένου να δοθούν, επιτέλους, λύσεις.

Όπως τονίζει στην επιστολή του ο Κώστας Ασκούνης, σήμερα δύο σημαντικά προγράμματα, η λειτουργία των Βρεφονηπιακών – Παιδικών σταθμών, των ΚΔΑΠ και των ΚΔΑΠ ΜΕΑ καθώς και το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας στους δήμους, βρίσκονται μετέωρα, αφού δεν έχει διασφαλιστεί η χρηματοδότησή τους για την περίοδο 2013-2014, παρά το γεγονός ότι αφορούν χιλιάδες οικογένειες και χιλιάδες ανέργους.

Προηγούμενο άρθροΦΕΑ: Αποτελέσματα από το 3ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ»
Επόμενο άρθροΆγιος Κοσμάς Αιτωλός: Μνημόσυνο την Κυριακή για την Μνήμη Αλώσεως Κωνσταντινουπόλεως
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.