Άγιος Κοσμάς Αιτωλός: Μνημόσυνο την Κυριακή για την Μνήμη Αλώσεως Κωνσταντινουπόλεως

1

 palaiologos-aloshΣτην συμπλήρωση 560 χρόνων από την Άλωση της Κωνσταντινουπόλεως, τελούμε  την Κυριακή 26 Μαΐου στις 10 πμ. Αρχιερατικό μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως, πάντων των ηρωικώς  αγωνισαμένων και πεσόντων  κατά την αποφράδα εκείνη ημέρα , ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ  ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ του ευσεβούς Αυτοκράτορος , και των συν Αυτώ θυσιασθέντων. Μετά το πέρας του Μνημοσύνου η Βυζαντινή  Χορωδία του Ι. Ναού θα αποδώσει Θρηνητικούς  Ύμνους  της Αλώσεως.

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: 

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΙΟΥ : 7 – 8,30 π. μ. ΟΡΘΡΟΣ – 8, 30 – 10 π . μ . ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ Θ . ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ  Χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Ηλιουπόλεως κ. Θεοδώρου.                                         

 10 – 10.30 ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ -ΟΜΙΛΙΑ -ΘΡΗΝΗΤΙΚΟΙ ΥΜΝΟΙ  10,45 – 11 π . μ .  Εκκλησιαστική Δοχή  . 

              ΕΚ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ

               Αρχιμ . Τιμόθεος Ηλιάκης  

Προηγούμενο άρθροΠαιδικοί σταθμοί: Αβέβαιο το μέλλον τους χωρίς…
Επόμενο άρθροΤο πιο πυκνοκατοικημένο Νησί-έκτρωμα του κόσμου, στην Καραϊβική!(photos)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.