Δήμοι: Υπό Κατάργηση τα Νομικά πρόσωπα (Παιδικοί,Αθλητισμος κλπ) & Απoλύσεις???

0

loyketoIδιαίτερη ανησυχία έχει προκαλέσει στους Δήμους, δημοσιεύσεις που φέρνουν σχεδόν το σύνολο των νομικών προσώπων των Δήμων (Παιδικοί σταθμοί, αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες κλπ) να τελούν υπό πιθανή κατάργηση, με βάση της προθέσεις της κυβέρνησης και του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης να βρουν εργαζόμενους στους Δήμους που να τεθούν σε καθεστώς απόλυσης, διαθεσιμότητας, μετακινησήμότητας κ.τ.λ.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, πρόκειται για μία διαρροή από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης σε μέγιστο βαθμό, έτσι ώστε το κλείσιμο μερικών μόνο Νομικών Προσώπων Δήμων (σε συνδυασμό και με την ψήφιση του νομοσχεδίου που αυτές τις μέρες βρίσκεται σε διαβούλευση και προβλέπει κάτι τέτοιο) να εμφανιστεί ως “το μικρότερο κακό”, μια συνταγή ιδιαίτερα δοκιμασμένη από την τρικομματική κυβέρνηση η οποία διαρκώς διολισθαίνει από δέσμευση σε νεότερη δέσμευση που αναιρεί την προηγούμενη.

Μην ξεχνάμε, ότι προεκλογικά υπήρξε δέσμευση και των τριών εταίρων στη σημερινή κυβέρνηση ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν απολύσεις στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα, ωστόσο ειδικά τον τελευταίο καιρό, θέτουν αστερίσκους και υποσημειώσεις, με σειρά “κριτηρίων”

Προηγούμενο άρθροΔήμοι: Πώς παρατείνονται οι συμβάσεις προσωπικού στα ΚΗΦΗ…
Επόμενο άρθροΑΕΚ: Πρόσκληση για την ιστορικότερη Γενική συνέλευση της Ένωσης…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.