ΑΕΚ: Στα μονοπάτια της football league 2…

0

FOOTBALL-LΤι θα συναντήσει η ΑΕΚ στη Γ’ Εθνική;

Το aek-live.gr εμβαθύνει λίγο στο θέμα, παρουσιάζοντας τους πιθανούς αντιπάλους και τι ισχύει με την αναδιάρθρωση της κατηγορίας.

Πλέον όλοι οι δρόμοι της ΑΕΚ φαίνεται πως οδηγούν στην football league 2. Δύο χρόνια δύσκολα με πολλές περιπλανήσεις αλλά και με πολλές πιθανότητες να οδηγήσουν την ΈΝΩΣΗ στην μεγάλη αντεπίθεση.

Επομένως καλό είναι σιγά σιγά να ερχόμαστε σε επαφή με τα κατατόπια… ώστε να μην μας έρθει και απότομα το “πολιτισμικό” σοκ!

Συμφωνα λοιπόν με τις πρώτες πληροφορίες, που απορρέουν από ανθρώπους που γνωρίζουν τα της γ’ κατηγορίας η προκήρυξη των πρωταθλημάτων θα γίνει γύρω στα τέλη Ιουνίου!

Ώστε να μπορούν να προετοιμαστούν κατάλληλα και οι ομάδες που θα αγωνίζονται στην κατηγορία. Να υπενθυμίσουμε ότι το σύστημα διεξαγωγής αλλάζει. Στη football 1 θα υπάρχουν 2 όμιλοι των 16 ομάδων, ενώ και στη football league 2 θα υπάρχουν 6 όμιλοι των 16 ομάδων. Στην football league 1 θα προβιβάζονται οι πρωταθλητές του κάθε ομίλου.

Όπως αναφέρουν μάλιστα οι γνώστες, πιθανότατα στους ομίλους των Αθηναϊκών κατά κύριο λόγο ομάδων να “κολλήσουν” και ομάδες από την Κρήτη. Διότι όπως επισημαίνουν δεν είναι δυνατόν να μπουν όλες οι “Κρητικές” ομάδες σε ένα όμιλο και αυτό γιατί θα καθίσταται αδύνατον για τα σωματεία της Ηπειρωτικής χώρας να μεταβαίνουν 8 φορές στην Κρήτη. Λόγω κυρίως του μεγάλου κόστους που απαιτούν αυτά τα ταξίδια.

Επομένως πέραν των συλλόγων που βρίσκονται στην Αττική και στα πέριξ αυτής (πχ Χαλκίδα), πιθανότατα η ΑΕΚ να αντιμετωπίσει και κάποιον σύλλογο από την Κρήτη.

Χαρτογραφώντας με αυτό τον τρόπο τις πιθανές αντιπάλους, συναντούμε τις παρακάτω ομάδες:

Οι παλιοί γνώριμοι…

Ιωνικός, Προοδευτική, Αιγάλεω, Ηλυσιακός, Χαλκίδα.

Οι άγνωστοι…

Αστέρας Μαγούλας, Κεραυνός Γλυφάδας, Ατρόμητος Πειραιώς, Κυανός Αστήρ Βάρης, Πανναξιακός, Περαμαϊκός, Τριγλία Ραφήνας, Ολυμπιακός Λαυρίου, Ελπιδοφόρος, Νέα Ιωνία, Πεύκη, Τραχώνες, Περιστέρι, ΑΠΟ Νικολακάκης Μενιδίου.

Οι ομάδες της Κρήτης…

ΠΟ Ατσαλένιος, Ηρόδοτος Nέας Αλικαρνασσού, Ερμής Ζωνιανών, ΠΑΟ Κρούσσονας, Γιούχτας, Κισσαμικός.

Ρ.Α.

e-fwni.blogspot.gr

Προηγούμενο άρθροΝέα εν ψυχρώ ληστεία στην Νέα Χαλκηδόνα…!
Επόμενο άρθροΒ.Βέττος: Oι Πανελλαδικές, η Απεργία και οι καρότσες των Αγροτικών…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.