AEK-Βόλλεϋ: “Τελικός των Τελικών” σήμερα με τον Ολυμπιακό!(Fx-ρεπορτάζ)

0

aek-olympiakos-.01.2013-volley-telikos-10Μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες και εν μέσω κακοτυχίας με τους τραυματισμούς, η Ένωση θέλει να αποδείξει ότι είναι η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας σε έναν αγώνα δίχως αύριο.

“Το Fx-news.gr θα βρεθεί για μια ακόμα φορά στο κλειστό του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας και θα σας παρουσιάσει με εκτενές ρεπορτάζ(video-φωτογραφία), τα πάντα από τον μεγάλο τελικό…”
Ο Αποστόλης Οικονόμου και οι αθλήτριες του προετοιμάστηκαν κατάλληλα σε διάστημα τριών ημερών διορθώνοντας τα λάθη που εμφανίστηκαν στο πρώτο και δεύτερο παιχνίδι της σειράς. Από το ματς της Δευτέρας θα απουσιάσει, όπως είναι γνωστό, η Σία Τοτσίδου.

Στον τελικό των τελικών τα κορίτσια της ΑΕΚ θα αγωνιστούν σε ένα κατάμεστο κλειστό του Ιωνικού, όπου αναμένεται να μην πέφτει καρφίτσα!

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι  Καραμπέτσος και Ράπτης, ενώ παρατηρητής ο Ακαρέπης.

Επόπτες θα είναι οι Ράντζου, Χαμπηλού, Μ.Οικονόμου, Λιδορικώτη, ενώ στη γραμματεία η Νικολοπούλου.

aek-live.gr

Προηγούμενο άρθροΤα Νέα του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας
Επόμενο άρθροΑπομακρύνσεις επίορκων και χιλιάδες απολύσεις ενόψει, στη συμφωνία τρόικας πρωθυπουργού…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.