“Θερμή Άνοιξη” με Τουρκία…

0

f-11

Σύμφωνα με την “Χουρριέτ”, τις έρευνες θα διενεργήσει το νέο νορβηγικό σεισμολογικό σκάφος “Πολάρκους” το οποίο απέκτησε η Τουρκία μετά το “Πίρι Ρέις”.

Το σκάφος, το οποίο αναμένεται να πλεύσει στην Ανατολική Μεσόγειο στις αρχές Μαρτίου, συνοδευμένο από πολεμικά πλοία, θα διενεργήσει έρευνες στα τεμάχια 1, 4, 5, 6, και 7, της κυπριακής ΑΟΖ, καθώς και στο τεμάχιο 12, το οποίο η Τουρκία ισχυρίζεται ότι δήθεν ανήκει στην ΑΟΖ του ψευδοκράτους.
Σύμφωνα με τη “Χουρριέτ”, έρευνες θα διενεργηθούν και στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Ελλάδας, μεταξύ Κύπρου και Καστελορίζου.

Το σκάφος στοίχισε στην Τουρκία 150 εκατομμύρια δολάρια, έχει μήκος ογδόντα-πέντε μέτρα και διαθέτει προηγμένη τεχνολογία, με δυνατότητα να προβαίνει σε τρισδιάστατες έρευνες σε βάθος μέχρι και έξι χιλιομέτρων.
Με εντολές του πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν, το σκάφος θα βαφτεί με τα εθνικά χρώματα της Τουρκίας.

Το γεγονός αυτό σε συνάρτηση με την πρόθεση της Ελληνικής κυβέρνησης να ανακυρήξει την Ελληνική Α.Ο.Ζ. είναι σίγουρο ότι θα ανεβάσει το “θερμόμετρο” στο κόκκινο…

Φυσικά αν δεν ανέβει το θεμόμετρο και λίγο… τότε “Αντίο Α.Ο.Ζ.”…

Προηγούμενο άρθροΔημοτικές εκλογές 2014: “Αλλαγή” και “παράταση” για το 2015 ζητούν κάποιοι “πολιτικάντιδες”!!!
Επόμενο άρθροΤα Νέα του Α.Σ. Ιωνικού!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.