ΠΟΕ-ΟΤΑ: Φούχτελ, λάθος πληροφορίες… ένταση και επεισόδια!!!

0

Εργαζόμενοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μέλη της ΠΟΕ- ΟΤΑ νόμιζαν πως θα έκαναν μπλόκο σε συνάντηση δημάρχων με τον εκπρόσωπο της Γερμανίδας Καγκελαρίου Χανς Φούχτελ, τελικά όμως η συνάντηση που είχε προγραμματιστεί ήταν ανάμεσα σε Δημάρχους και των γενικούς γραμματείς δήμων, για θέματα αδελφοποίησης δήμων και ανταλλαγής τεχνογνωσίας.

Με την ένταση να είναι στο «κόκκινο» αφού το μέτρο της διαθεσιμότητας συνεχίζεται οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση προφανώς από λάθος πληροφόρηση νόμιζα πως στο ξενοδοχείο στην Κηφισίας, όπου θα γινόταν η συνάντηση, θα μετέβαινε και ο κ. Φούχτελ. Μάλιστα τα αίματα άναψαν μόλις τα μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ είδαν το δήμαρχο Βριλησσίων τον οποίο και προπηλάκισαν, ενώ ήρθαν στα χέρια και με τους αστυνομικούς.

Τα πνεύματα ηρέμησαν αρχικά ωστόσο μόλις έκανε την εμφάνιση της μία ομάδα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης παρατάχθηκε στην είσοδο και δεν τους επέτρεψε την είσοδο στο χώρο ξέσπασε και πάλι ένταση και επεισόδια.

Οι εργαζόμενοι στους δήμους, κλιμωκώνοντας τις κινητοποιήσεις τους κατά της διαθεσιμότητας, αποφάσισε να κατεβάσουν ρολά στους δήμους για τις επόμενες επτά μέρες με 48ωρες απεργίας σήμερα και αύριο αλλά και Δευτέρα-Τρίτη, ενώ το Σαββατοκύριακο δε θα μαζέψουν τα σκουπίδια.

iefimerida.gr

Προηγούμενο άρθροΔήμος Φ.Χ.: “Χριστούγεννα πλησιάζουν, οι άνθρωποι γιορτάζουν”!
Επόμενο άρθρο40χρονη Άνεργη έπεσε από τον 5ο όροφο…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.