Γιαούρτωσαν τον Δήμαρχο Αθηναίων…

0

Φραστική επίθεση από ομάδα αγνώστων δέχθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο Γιώργος Καμίνης στην πλατεία Αγίας Ειρήνης στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο δήμαρχος Αθηναίων έπινε καφέ με την παρέα του όταν 20 άτομα περίπου, με καλυμμένα πρόσωπα τον πλησίασαν και άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν και να τον βρίζουν.

Μάλιστα, κατά πληροφορίες, αφού έγινε αναφορά για την αστυνομική επιχείρηση στη «Βίλα Αμαλία»,  του πέταξαν ένα γιαούρτι και άλλα αντικείμενα και στη συνέχεια διέφυγαν προς το Μοναστηράκι, ενώ ο δήμαρχος Αθηναίων φυγαδεύτηκε μέσα στο μαγαζί και λίγο αργότερα αποχώρησε.

Οι συγκεκριμένες ενέργειες είναι κατακριτέες από όπου και αν προέρχονται…

Προηγούμενο άρθροΚυκλοφόρησε το Ημερολόγιο 2013 του ΣΟΝΦ!
Επόμενο άρθροΗ Ιστορία των Χριστουγέννων…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.