Απόφαση οδηγός(?):Εκτός διαθεσιμότητας 17 δημοτικοί υπάλληλοι με προσωρινή απόφαση Πρωτοδικείου!

0


Μετά το Μονομελές Πρωτοδικείο Ξάνθης και το Πρωτοδικείο Κοζάνης εξέδωσε προσωρινή διαταγή προκειμένου να μη τεθούν σε καθεστώς διαθεσιμότητας 17 εργαζόμενοι του Δήμου.

Οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι  του δήμου Κοζάνης με αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχαν καταθέσει, ζητούσαν την εξαίρεσή τους από την εφαρμογή του μέτρου.

Η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων ορίστηκε για την 27η Φεβρουαρίου 2013. Μέχρι τότε, οι εργαζόμενοι που έχουν προσφύγει θα συνεχίσουν να απασχολούνται και να αμείβονται κανονικά, χωρίς καμία μεταβολή εργασιακή και μισθολογική.

Να θυμίσουμε ότι αντίστοιχη διαταγή είχε εκδώσει την προηγούμενη εβδομάδα το Μονομελές Πρωτοδικείο Ξάνθης, μετά από αντίστοιχη προσφυγή που είχαν καταθέσει 14 δημοτικοί υπάλληλοι, ενώ και εργαζόμενοι στο δήμο Καβάλας είχαν ανακοινώσει ανάλογη προσφυγή.
Στην απόφασή του Μονομελές Πρωτοδικείο Ξάνθης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «διατάσσει τον Δήμο Ξάνθης να απασχολεί προσωρινά και σύμφωνα με τους όρους της εργασιακής τους σχέσης, τους αιτούντες και να αποδεχθεί την εργασία τους με όρους πλήρους απασχόλησης και στην ίδια θέση εργασίας με το ίδιο αντικείμενο απασχόλησης».

Προηγούμενο άρθροΔείτε σε video το Δημοτικό συμβούλιο «Μέρος 1ο» (17/12)! Σήμερα το 2ο Μέρος(7.30μμ)!
Επόμενο άρθροΜ.Ρούσσος: “Η πρόθεση και το αποτέλεσμα”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.