Τραγικό τέλος από τροχαίο για 20χρονο ζευγάρι στην Νέα Φιλαδέλφεια-Δεκελείας!

5

Στις 3.00πμ(3/11) περίπου στην Λ.Δεκελείας 191 στην Νέα Φιλαδέλφεια(Φάρος), αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένα αγόρι και ένα κορίτσι 20 ετών, έπεσε με υπερβολική ταχύτητα πάνω σε σταθμευμένο λεωφορείο της ΕΘΕΛ…

Ανανέωση 04.11.2012 2.39μμ
Σύμφωνα με σχόλια αναγνωστών, το αυτοκίνητο του άτυχου ζευγαριού προσέκρουσε σε σταθευμένο Ι.Χ.
Το άτυχο ζευγάρι δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας με αποτέλεσμα να βρεθούν στο οδόστρωμα λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης.”

Μετά την σύγκρουση, κάτοικοι της περιοχής κατέβηκαν άμεσα στον δρόμο και έτρεξαν να βοηθήσουν τα  20χρονα παιδιά , αλλά δυστυχώς δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα…

Μάλιστα οι κάτοικοι της περιοχής είναι αγανακτισμένοι με τον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, διότι το τελευταίο διάστημα δεν λειτουργεί ο Δημοτικός  φωτισμός στο συγκεκριμένο σημείο του δρόμου, με αποτέλεσμα τις νυχτερινές ώρες ο δρόμος να είναι πολύ επικίνδυνος τόσο για την ασφάλεια των πεζών όσο και για τα διερχόμενα οχήματα…

Σύμφωνα με πληροφορίες του Fx, οι κάτοικοι είχαν καταγγείλει επανελλειμένα την έλλειψη φωτισμού στον Δήμο…

… και σήμερα μετά από το ατύχημα(ά ρε  Ελλαδάρα) ο φωτισμός αποκαταστάθηκε!!!

Προηγούμενο άρθροΣτα δικαστήρια οι Δήμοι… λόγω Μνημονίου!
Επόμενο άρθροΤζον φον Νόιμαν: Ο Ούγγρος υπερ-Μαθηματικός μίλαγε Ελληνικά από 6 χρονών…
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είναι κρίμα πραγματικά να στεκόμαστε στο αν ήταν λεωφορείο . . . Αυτοκίνητο ή τρένο και όχι στο μοιραίο γεγονός!!! Κάποιοι βρήκαν ευκαιρία να βγάλουν την χολή τους στο συγκεκριμένο άρθρο. . . Τι να πούμε . . . Μόνο να ήταν το τελευταίο μοιραίο . . .

  2. ελπιζω να μην γινονται τετοια τροχαιαα ας ηταν το τελευταιοο! ελπιζω να μην ζησει κανεις την εμπειρια να χασειι δικους του ανθρωπους! οπως εγω που ηξερα αυτα τα 2 πανεμορφα παιδιαα εχασαν την ζωη τους 1 βδομαδα πριν το γαμο τους ηταν τοσο χαρουμενοι! δυστηχως ο Στρατος μας δεν μας ακουγεε οταν του λεγαμεε να μην τρεχειιι! να ειναι καλα και οι 2 τωρα εκει που ειναι! Στρατο μου και Βιολεττα μου θα εισται μαζι για πανταα! να μας προσεχετε εδω κατω!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.