Ελλάδα: Το ίντερνετ ξεπέρασε την τηλεόραση…

0

20121127-124646.jpg

Περισσότεροι από 5,1 εκατομμύρια Έλληνες, δηλαδή το 55% του πληθυσμού, διαθέτουν σήμερα σύνδεση με το Ίντερνετ, με μέση εβδομαδιαία χρήση 17,1 ωρών, που είναι αρκετά υψηλότερη της χρήσης στην Ευρωπαϊκή Ένωση (μέσος όρος 14,8 ώρες), όπως προκύπτει από στοιχεία που ανακοίνωσε η Interamerican, μετά από σχετική έρευνά της.

Μάλιστα, ο χρόνος που διαθέτει ο Έλληνας για να χρησιμοποιήσει το διαδίκτυο, υπερβαίνει τον χρόνο που διαθέτει για την παρακολούθηση τηλεοπτικών προγραμμάτων (16,9 ώρες).

Στην ίδια έρευνα, εκτιμάται ότι το 2020 οι χρήστες του ίντερνετ διεθνώς θα φθάσουν τα πέντε δισεκατομμύρια, ενώ μέσα στην επόμενη τριετία όλα τα κινητά τηλέφωνα θα είναι «έξυπνα τηλέφωνα» (smartphones).

Τα στοιχεία δημοσιεύτηκαν με αφορμή το φόρουμ που διοργάνωσε η Interamerican, με στόχο να αναδείξει την πρωτοποριακή για την ασφαλιστική αγορά αντίληψή της για την αξιοποίηση της τεχνολογίας.

Προηγούμενο άρθροΔήμος Φ.Χ.: “Συννενόηση Μπουζούκι”! Ίδια ώρα με το Έκτακτο Δ.Σ. συνεδριάζει και το Π.Π.Ι.Ε.Δ.!!!
Επόμενο άρθροΕγκαινιάστηκε το πρώτο μπαρ στον κόσμο για κωφάλαλους!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.