Δελτίο τύπου για εργαλείο που καταργεί από το διαδίκτυο περιεχόμενο μη συναινετικού διαμοιρασμού

0

Ενα νέο δωρεάν εργαλείο που εντοπίζει και καταργεί από το διαδίκτυο υλικό εκδικητικής πορνογραφίας ή άλλης μορφής περιεχόμενο μη συναινετικού διαμοιρασμού.Αυτή η καινοτόμος τεχνολογία έρχεται στην Ελλάδα μέσω της Ανοιχτής Γραμμής για το παράνομο περιεχόμενο στο διαδίκτυο SafeLine.gr του Ελληνικού κέντρου ασφαλούς διαδικτύου του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Υπεύθυνη της Ανοιχτής γραμμής για το παράνομο περιεχόμενο στο διαδίκτυο Μελτίνη Χριστοδουλάκη στο 6948179314 ή την υπεύθυνη επικοινωνίας του Ελληνικού κέντρου ασφαλούς διαδικτύου Κατερίνα Ψαρουδάκη στο 6972913100.

Προηγούμενο άρθροΚΚΕ: Τέλος πια ο εμπαιγμός! Απαιτούμε καθαρές κουβέντες για το τι θα γίνει με το 1ο Γυμνάσιο, 1ο Γενικό Λύκειο, 1ο ΕΠΑΛ, 2ο Δημοτικό και 1ο Νηπιαγωγείο και τα άλλα θέματα σχολικής στέγης.
Επόμενο άρθροTo Ράδιο Μικρασιάτης στη δική του ιστοσελίδα mikrasiatis.com
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.