Tώρα! Γυναίκα σκότωσε στα δικαστήρια της Ευελπίδων, τον Δολοφόνο του Γιού της!!!

3

Το επεισόδιο σημειώθηκε στις 9:35 το πρωί, στο κτίριο 9 στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Η γυναίκα πυροβόλησε, κατά την προσαγωγή του κρατουμένου στο γραφείο του ανακριτή, έξι με εφτά φορές, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τραυμάτισε έναν ακόμα, την ώρα που οδηγούνταν στον ανακριτή και ήταν ήδη στον πρώτο όροφο του κτιρίου.

Τα θύματα της επίθεσης κατηγορούνταν για τη δολοφονία του γιου της, πέρυσι στο Ζεφύρι.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ η γυναίκα έχει ήδη συλληφθεί από τους αστυνομικούς.

news247.gr

Προηγούμενο άρθροΤα Τελαυταία Νέα του Α.Σ. Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας
Επόμενο άρθροΈπεσε από το Διάστημα με Αλεξίπτωτο! (Εκπληκτικό video)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν είμαι υπέρ της αυτοδικίας και των άκρων ,ούτε θα ήθελα να σταθώ στο νομικό μέρος της υπόθεσης,το οποίο εξ άλλου δεν υπολόγισε η δράστιδα ,αλλά γενομένης της πράξης και σύμφωνα με τα καταγεγραμμένα περιστατικά ,θα ηθελα να επαινέσω την ΜΑΝΑ αυτή που βρήκε τόσο κουράγιο και δύναμη να πάρει εκδίκηση για τον φόνο του παιδιού της.ΗΡΩΙΔΑ ΜΑΝΑ-ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.