Έπεσε από το Διάστημα με Αλεξίπτωτο! (Εκπληκτικό video)

0

Ο Felix Baumgartner έκανε το απίστευτο και πήδηξε από ύψος 39.000μέτρα πάνω από την επιφάνεια της Γης .

Μετά από δυόμισι ώρες, το μπαλόνι με τον θαλαμίσκο που ανέβασε τον Φέλιξ Μπαουμγκάρτνερ στην στρατόσφαιρα, σταμάτησε την ανοδική του πορεία και αιωρείτο στα 39.000 μέτρα.

Για μισή ώρα ο Φέλιξ, σε επικοινωνία με το επιτελείο του στη Γη, ήλεγχε λεπτομερώς την check-list. Στη συνέχεια η πόρτα του θαλαμίσκου άνοιξε, ο «αστροναύτης» έμεινε για πέντε λεπτά στο σκαλοπάτι και στη συνέχεια πήδηξε στο κενό με ένα άλμα που έκοψε την ανάσα!

Όταν άνοιξε το αλεξίπτωτο στα 1500 μέτρα , όλοι στη Γη ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και πήραν βαθειά ανάσα. Λίγο πριν, ο Φέλιξ στριφογύριζε τρελά στο κενό χωρίς να επικοινωνεί και όλοι φοβήθηκαν για το χειρότερο.

Μετά από περίπου 10 λεπτά, ο 43χρονος Αυστριακός πάτησε στη Γη, κάνοντας το όνειρο του πραγματικότητα. ‘Εγινε ο πρώτος άνθρωπος που έσπασε το φράγμα του ήχου κάνοντας ελεύθερη πτώση κυριολεκτικά «από την άκρη του Διαστήματος».
Λόγω των άσχημων συνθηκών (ισχυροί άνεμοι) η ημερομηνία διεξαγωγής του εν λόγω εγχειρήματος μετατέθηκε αρκετές φορές. Έπειτα από ένα διήμερο ισχυρών ανέμων, η ομάδα του «Ατρόμητου Φέλιξ» εκτιμά ότι οι καιρικές συνθήκες είναι (μέχρι στιγμής) ικανοποιητικές για το εγχείρημα.




Προηγούμενο άρθροTώρα! Γυναίκα σκότωσε στα δικαστήρια της Ευελπίδων, τον Δολοφόνο του Γιού της!!!
Επόμενο άρθροΠρονοιακά επιδόματα στους Δικαιούχους θα δώσουν οι Δήμοι σε λίγες μέρες…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.