Για “δώρο” των Γεννεθλίων της… σκότωσε τον Σύζυγό της!!!

5

Η δολοφονία ενός 45χρονου άνδρα στη Λαμία εξιχνιάστηκε, ύστερα από την ομολογία της συζύγου και του εραστή της, οι οποίοι παραδέχτηκαν πως έβαλαν τέλος στη ζωή του άνδρα την ώρα που αυτός κοιμόταν στο διαμέρισμά του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του lamiastar.gr ο δολοφόνος διατηρούσε ερωτική σχέση με την σύζυγο του θύματος.

Όπως είπε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Λαμίας μπήκε στο σπίτι της οδού Τυμφρηστού μαζί την 42χρονη γυναίκα, πλησίασαν το θύμα που κοιμόταν στο κρεβάτι του και τον έπληξαν εξ΄επαφής με ένα φλόμπερ.

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί έψαχναν ένα τέτοιου είδους όπλο, αφού η κατεύθυνση που είχαν πάρει από την Ιατροδικαστή Λαμίας, Αποστολία Ακριβούση, ήταν ότι στο κεφάλι υπήρχε πύλη εισόδου που παρείχε την εντύπωση όπλου όχι όμως πυροβόλου και επίσης έφερε πολλαπλά χτυπήματα.

Εξαρχής αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της ληστείας και οι έρευνες στράφηκαν στο οικογενειακό περιβάλλον. Με μεθοδικές κινήσεις και διασταύρωση κάθε πληροφορίας που έφτανε σε αυτούς, κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του δράστη και να τον κάνουν να ομολογήσει την πράξη του.

Το Φλόμπερ του Φόνου…

Το ζευγάρι διάλεξε την ημέρα των γενεθλίων της συζύγου για να πραγματοποιήσουν το σχέδιο τους, σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.

Τραγικέ φιγούρες της υπόθεσης τα δυο μικρά αγόρια του 45χρονου, που το πρωί έφυγαν για το σχολείο όπως κάθε μέρα, χωρίς να ξέρουν τι έχει συμβεί.

news247.gr

Προηγούμενο άρθροΠρόσκληση για καφέ, από τους π.Πρόσκοπους Νέας Φιλαδέλφειας.
Επόμενο άρθροΑπολογισμός Σεπτεμβρίου, του κοινωνικού παντοπωλείου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας.
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

5 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.