Α.Ο.Ν.Φ. Άτταλος: “Τυφώνας” οι μπέμπηδες του Γιάννη Παπαδόπουλου!

0

Με το εντυπωσιακό 4-0 επί του Καματερού, το περασμένο Σάββατο το μεσημέρι στο γήπεδο Καματερού, έδωσαν συνέχεια στην πολύ καλή ως τώρα πορεία τους στο πρωτάθλημα οι Έφηβοι του ΑΟΝΦ.

Ο αγώνας είχε δύο όψεις. Στο α΄ημίχρονο και οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε κάποιες ενέργειες στο χώρο του κέντρου χωρίς να δημιουργούν φάσεις. Στο β΄ημίχρονο όμως η ομάδα μας ήταν καταιγιστική και πέτυχε τέσσερα(!) γκολ. Με συμπαγή και αλάνθαστη άμυνα, ποιοτικό και παραγωγικό κέντρο και επίθεση-φωτιά, μετέτρεψε ένα αμφίρροπο ματς σε υγιεινό περίπατο.

Δύο γκολ για τον ΑΟΝΦ πέτυχε ο Κορνελάτος (με δύο σουτ-φωτοβολίδες από το ύψος της μεγάλης περιοχής), ένα ο Βαμβακίδης (με κοντινό πλασέ και αφού εκμεταλλεύτηκε κακή έξοδο του γκολκίπερ) και ένα ο Ντάρλας (με πλασέ στην κενή εστία και αφού πρώτα είχε αδειάσει αμυντικούς και γκολκίπερ που επιχείρησαν να τον σταματήσουν).

Να σημειώσουμε ότι την εφηβική ομάδα προπονεί ο έμπειρος Φιλαδελφειώτης προπονητής Γιάννης Παπαδόπουλος και η οποία σε τρια ματς πρωταθλήματος έχει ισάριθμες νίκες…
Για τον ΑΟΝΦ αγωνίστηκαν (και ήταν όλοι εξαιρετικοί) οι : Παλάσκας, Πούλιος, Ζογκόλι, Βάσος, Χαραλαμπίδης, Τζέλης, Σταυρινουδάκης, Τερεζίου, Κορνελάτος, Ντάρλας, Νταλάκος (αρχική ενδεκάδα), Νικηταράς, Μυλωνάς, Βαμβακίδης, Ανδριόπουλος, Βασιλόγιαννης, Νταβούλ, Μάρκου

Προηγούμενο άρθροTo Πηνελόπειο Ίδρυμα στην Νέα Ιωνία “Μπορεί” και φιλοξενεί ΔΩΡΕΑΝ, παιδιά χαμηλόμισθων!
Επόμενο άρθροΔείτε την νέα Δημοσκόπηση της VPRC, η οποία θα πρκαλέσει συζητήσεις…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.