Η πόλη μας ΔΕΝ αντέχει άλλο “ΠΟΛΕΜΟ” για το Γήπεδο!

0

Το πρωτοσέλιδο του νέου τεύχους της εφημερίδας Fx-news που κυκλοφορεί ΔΩΡΕΑΝ στο σύνολο της πόλης από το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, έχει τίτλο στο πρώτο θέμα της:

Η πόλη μας ΔΕΝ αντέχει άλλο ΠΟΛΕΜΟ για το Γήπεδο!

Το φύλλο μας “έκλεισε” για εκτύπωση ξημερώματα Παρασκευής 24/02, και πριν τα τελευταία γεγονότα της Κυριακής (26/02). Γεγονότα, τα οποία μετά τον “πόλεμο” ανακοινώσεων μεταξύ Δήμου και ΑΕΚ σχετικά με το γήπεδο και την τεταμένη ατμόσφαιρα, ήταν βέβαιο ότι θα συμβούν, όπως η εμπειρία μας τα τελευταία τρία χρόνια μας έχει διδάξει από ανάλογες καταστάσεις.

Η εφημερίδα μας, από το ξεκίνημα της (2010) υποστήριζε και υποστηρίζει την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι αναγνώστες μας το ξέρουν, και πολλές φορές έχουμε κατηγορηθεί για αυτό -από κάποιους-  ως “πουλημένοι” στα επιχειρηματικά συμφέροντα, “παπαγαλάκια” κλπ!

Το ότι υποστηρίζουμε την κατασκευή του γηπέδου (και το μεγαλύτερο ποσοστό των δημοτών), ΔΕΝ σημαίνει όμως ότι αρέσει στην εφημερίδα μας και τους δημότες ή ανεχόμαστε, στην πόλη μας, πράξεις βίας, “τρομοκρατίας” και “επιβολής” της μιας ή της άλλης πλευράς.

Διότι, μπορεί στα τελευταία γεγονότα κάποιοι “θερμοκέφαλοι” να έβαψαν κίτρινο το Δημαρχείο και στο παρελθόν να έχουν δημιουργήσει ανεξέλεγκτες καταστάσεις βίας σε δημοτικά συμβούλια, Θεοφάνια στο άλσος, “παρελάσεις” στη Δεκελείας κλπ., αλλά από την άλλη δεν πρέπει να παραβλέπουμε και τα βαψίματα με κόκκινες μπογιές στο δημαρχείο, την κατάληψη του δημαρχείου, τα γκαζάκια και τα συνθήματα σε εκκλησίες της πόλης, “παρελάσεις” με κράνη και στειλιάρια στη Δεκελείας κλπ…

Η αγανάκτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των δημοτών της πόλης είναι μεγάλη από αυτές τις ενέργειες. Το αίσθημα ανασφάλειας που δημιουργείται στον καθέναν μας από άτομα που νομίζουν ότι με αυτές τις πράξεις θα “βρουν το δίκιο τους“, δημιουργεί τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα!

Γήπεδο χωρίς την υποστήριξη του Δήμαρχου μπορεί να γίνει, γήπεδο χωρίς της υποστήριξη του μεγαλύτερου μέρους της κοινωνίας, ΟΧΙ!

Δείτε το πρωτοσέλιδο και το σχόλιο της πρώτης σελίδας της νέας Fx-news, που κυκλοφόρησε το Σάββατο 25/02:

Κάντε ΚΛΙΚ για μεγέθυνση

Οι δημότες κουράστηκαν & απαιτούν:
Δήμος & ΑΕΚ να καθίσουν σε ένα τραπέζι, να λύσουν τις διαφορές τους και να συμφωνήσουν σε ένα κοινό πλαίσιο για την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια! Εδώ και τρία χρόνια, η πόλη μας έχει μετατραπεί σε “πεδίο μάχης” και αντιπαραθέσεων. Το “σκηνικό” έχει κουράσει την φιλήσυχη κοινωνία της πόλης μας, η οποία στην πλειοψηφία της ΘΕΛΕΙ το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά ΑΠΕΧΘΑΝΕΤΑΙ τα φαινόμενα βίας και “τρομοκρατίας” από όπου και αν προέρχονται!

Προηγούμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ: Ανακοίνωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ για τα τελευταία γεγονότα
Επόμενο άρθροΦΕΑ: Το τμήμα Προμίνι στον δρόμο που χάραξε το παιδικό…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.