ΦΕΑ: Το τμήμα Προμίνι στον δρόμο που χάραξε το παιδικό…

0

* ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ

* ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΦΕΑ

Άλλη μια σπουδαία διάκριση για τα τμήματα υποδομής της ΦΕΑ. Στον δρόμο που χάραξε το παιδικό τμήμα του συλλόγου της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, το τμήμα Προμίνι πήρε πανηγυρική πρόκριση για την επόμενη φάση επισφραγίζοντας μια εκπληκτική πορεία στον 5ο όμιλο του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ.

Στον τελευταίο τους αγώνα το πρωί του Σαββάτου 25 Φεβρουαρίου, οι νεαροί παίκτες του Δημήτρη Μαστρογιάννη γνώρισαν …γλυκιά ήττα στη Νέα Ιωνία από την τοπική ομάδα με σκορ 38-32 (οι φωτογραφίες είναι από το συγκεκριμένο ματς) και κατέκτησαν επάξια την πρώτη θέση στην βαθμολογία.

Οι «κυανέρυθροι» για να τσεκάρουν το εισιτήριο στην επόμενη φάση έπρεπε να κερδίσουν, ή να μην ηττηθούν με περισσότερους από επτά πόντους, όσους δηλαδή είχαν κερδίσει στο ματς του πρώτου γύρου (38-31). Στο ματς του Σαββάτου, η ΦΕΑ είχε τον έλεγχο σχεδόν σε όλη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι μείωσαν, προηγήθηκαν πήραν τη νίκη, αλλά όχι την διαφορά που θα έδινε σε εκείνους την πρώτη θέση.

Πρώτη και καλύτερη η ΦΕΑ λοιπόν, με απολογισμό 10 νίκες και δύο ήττες αφήνοντας πίσω της τη Νέα Ιωνία και τον Απόλλωνα.  Γενικά η εμφάνιση των παιδιών σε όλο αυτό το διάστημα ήταν εξαιρετική, τους αξίζουν συγχαρητήρια και όπως δήλωσε ο προπονητής τους, ο Δημήτρης Μαστρογιάννης στην επίσημη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης της ΦΕΑ στο διαδίκτυο και στον δημοσιογράφο Ιωάννη Νοταρά: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια τους και να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά».

Σε ό,τι αφορά το αν υπάρχει …κλειδί για την επιτυχία αυτή, ο νεαρός τεχνικός σχολίασε: «Δεν υπάρχουν κλειδιά, υπάρχει δουλειά»…

Για την ιστορία, οι παίκτες που πήραν την πανηγυρική πρόκριση είναι οι εξής: Αλεξανδράκης Χαράλαμπος, Αγγελής Δημήτρης, Αρτόπουλος Νίκος, Ζησιμόπουλος Παναγιώτης, Καλημέρης Δημήτρης, Καλύβας Βασίλης, Κοντίδης Αλκιβιάδης, Κωνσταντινίδης Χρήστος, Μανωλάκας Ευάγγελος, Μεσημέρης Γιάννης, Μπαλντάς Αιμίλιος, Σκλάβος Ζαχαρίας, Χαβουτσάς Λευτέρης, Χρήστου Ηρακλής και Φωτόπουλος Κωνσταντίνος.

Η εκπληκτική πορεία του τμήματος Προμίνι στον φετινό μαραθώνιο του πρωταθλήματος, αλλά και των υπόλοιπων τμημάτων υποδομής της ΦΕΑ μόνο τυχαία δεν είναι. Είναι απόρροια της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται τόσο από πλευράς διοίκησης, προπονητών, όσο βεβαίως και των ίδιων των αθλητών.

Για τον λόγο αυτό, οι ακαδημίες της ΦΕΑ γίνονται ακόμη πιο δυνατές και αναβαθμίζονται με περισσότερες και καλύτερες παροχές για τους μικρούς αθλητές. Οι εγγραφές συνεχίζονται κάθε Σαββάτο και Κυριακή το πρωί (9π.μ.- 2μ.μ.) στο κλειστό γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια της οδού Θεσσαλονίκης (δίπλα στο βενζινάδικο του Πρέσση στην οδό Τρωάδος, παράλληλα της Εθνικής Οδού). Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6977441461, 6972397339.

Προηγούμενο άρθροΗ πόλη μας ΔΕΝ αντέχει άλλο “ΠΟΛΕΜΟ” για το Γήπεδο!
Επόμενο άρθροΜαθήματα Ιστορίας στο ΠΠΙΕΔ από σήμερα (01/03)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.