Επτά Τούρκοι ζητούν άσυλο σε Ρόδο και Αλεξανδρούπολη!

0

synora-evrosΝέο πονοκέφαλο προσθέτει στην ελληνική η κυβέρνηση το ότι επτά συνολικά τούρκοι πολίτες έχουν καταφύγει στην Ελλάδα για να ζητήσουν, κατά τα φαινόμενα, πολιτικό άσυλο, σε Αλεξανδρούπολη και Ρόδο, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η Καθημερινή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην Αλεξανδρούπολη μια τετραμελής οικογένεια (ένα ζευγάρι καθηγητών με δύο παιδιά), έφτασε από τον Εβρο.

Εκ των τεσσάρων, μόνο ο άνδρας έχει διαβατήριο σε ισχύ, ενώ τα διαβατήρια της συζύγου και των δύο παιδιών τους έχουν λήξει.

Στην περίπτωση της Ρόδου, πρόκειται για τρεις επιχειρηματίες, οι οποίοι δεν έχει αποσαφηνιστεί πώς εισήλθαν στη χώρα. Μόνο ο ένας έχει διαβατήριο σε ισχύ.

Όλοι οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα για παράνομη είσοδο στη χώρα και αναμένεται να καταθέσουν αίτημα για χορήγηση ασύλου, καθώς εικάζεται ότι πρόκειται για υποστηρικτές του Φετουλάχ Γκιουλέν.

Προηγούμενο άρθροΔήμοι Αττικής & εργαζόμενοι “ΜΑΖΙ” για τα απορρίμματα
Επόμενο άρθροΕπιτυχόντες ΑΕΙ και ΤΕΙ: Ποια κριτήρια δίνουν μόρια για μετεγγραφή
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.