Στη Νέα Φιλαδέλφεια το “Τιμημένο” του Euro 2004, μαζί με παίκτες που τίμησαν την ΑΕΚ !

0

Μέρες EURO ζει η ποδοσφαιρική Ευρώπη στα γήπεδα της Γαλλίας. Πέρασαν κιόλας 12 χρόνια από τον “μαγικό” Ιούνιο του EURO του 2004 που κατέκτησε η Ελλάδα και μας έβγαλε όλους στους δρόμους για να πανηγυρίζουμε τον μεγάλο και ανέλπιστο θρίαμβο.

Την Τρίτη 21/06 το “Τιμημένο” κύπελλο βρέθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από τον ΟΠΑΠ σε επιλεγμένο του πρακτορείο. Στην εκδήλωση έδωσαν το “παρών” παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που τίμησαν και δόξασαν την φανέλα της. Θωμάς Μαύρος, Λύσανδρος Γεωργαμλής, Ηλίας Ατματζίδης, Στέλιος Σεραφίδης, Μιχάλης Σιμιγδαλάς, Γιώργος Κεφαλίδης, Μιχάλης Κασάπης και κοντά τους ο νυν ποδοσφαιριστής της “Ενωσης” Βασίλης Μπάρκας:

EURO-2004-NEA-FILADELFEIA. (4)
Από Δεξιά: Ηλίας Ατματζίδης, Λύσανδρος Γεωργαμλής, Βασίλης Μπάρκας, Στέλιος Σεραφίδης, Θωμάς Μαύρος, Γιώργος Κεφαλίδης, Μιχάλης Κασάπης και Μιχάλης Σιμιγδαλάς.

 

 

Προηγούμενο άρθροΟ Μάικλ Τζάκσον “είχε γυμνές, αηδιαστικές και σοκαριστικές εικόνες παιδικών βασανιστηρίων”
Επόμενο άρθροΗμέρα Υιοθεσίας Φιλοζωικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.