“Μπαράζ” ανανεώσεων στη ΦΕΑ!

0

Από την ΦΕΑ λάβαμε τις παρακάτω ανακοινώσεις:

658Γιάννης Κρητικός για όγδοη χρονιά στη ΦΕΑ

«ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ», ΔΗΛΩΣΕ ΤΟ “10” ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Ένας από τους μεγάλους άτυχους της φετινής χρονιάς ήταν ο Γιάννης Κρητικός. Ο 25χρονος γκαρντ που εδώ και οκτώ χρόνια φοράει την φανέλα της ΦΕΑ υπέστη ρήξη εμπρόσθιου χιαστού στην τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα του πρώτου γύρου κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης και αναγκάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Έχασε σχεδόν όλη την χρονιά με την ομάδα της Νέας Φιλαδέλδφειας – Νέας Χαλκηδόνας παίζοντας μόνο τα τελευταία 29 δευτερόλεπτα στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Μανδραϊκό όπου αποθεώθηκε από το κοινό της ΦΕΑ, ενώ επιχείρησε και σουτ τριών πόντων, παρότι η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.

Η αγάπη του πρώτα από όλα για την ομάδα, το πάθος του μέσα στο παρκέ και ο άριστος χαρακτήρας του τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν ικανά να ξεχαστούν από τους ανθρώπους της ομάδας. Έτσι η πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας κατατέθηκε και ο Κρητικός είπε το «ναι» και πλέον για 8η συνεχόμενη χρονιά θα είναι παίκτης της ΦΕΑ.

Έτσι λοιπόν λίγα εικοσιτετράωρα μετά από την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κώστα Μπασέα, οι διοικούντες τον αθηναϊκό σύλλογο προχώρησαν στην συμφωνία και με τον Κρητικό, ο οποίος όπως δηλώνει στο περιβάλλον του μεταξύ σοβαρού και αστείου: «Και ομάδα Α1 να με ζητήσει, του χρόνου στη ΦΕΑ θα παίζω»!!!

Λίγες ώρες μετά την επίτευξη της συμφωνίας ο Κρητικός βρέθηκε στο κλειστό γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας μαζί με τον έφορο του τμήματος μπάσκετ Αντώνη Λιναρίτη και μίλησαν στην επίσημη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης της ΦΕΑ στο διαδίκτυο και στον δημοσιογράφο Ιωάννη Νοταρά για την συμφωνία των δύο πλευρών.

«Ανυπομονώ να επιστρέψω στο παρκέ και να ξεκινήσω να παίζω πάλι μπάσκετ», δήλωσε ο νεαρός μπασκετμπολίστας και πρόσθεσε αναφερόμενος για το πότε θα είναι έτοιμος αγωνιστικά: «Μέχρι τις 15 Ιουνίου θα είμαι έτοιμος. Από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας θα είμαι …150% πανέτοιμος». Για τη νέα χρονιά, ο Κρητικός τόνισε: «Είμαι αρκετά αισιόδοξος και εκτιμώ πως μπορούμε να πρωταγωνιστήσουμε στο νέο πρωτάθλημα. Να έχουμε υγεία και καλό κλίμα ανεξάρτητα πως θα πάει η ομάδα τη νέα σεζόν».

Σε ό,τι αφορά τους λόγους που τον έκαναν να πει το «ναι», το «10» το καλό της ΦΕΑ τόνισε: «Βασικός λόγος που συμφώνησα είναι πως η ΦΕΑ είναι μια οικογένεια. Ελπίζω σε ανάλογη συνεργασία και τη νέα χρονιά».

Τέλος, ο Κρητικός δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δημόσια την πρόεδρο του συλλόγου Ελένη Νικολέτου, τον αντιπρόεδρο Θανάση Κοσσύφη και τον φυσικοθεραπευτή Νίκο Διαμαντόπουλο που του στάθηκαν δίπλα του πριν και μετά την χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε.

ΛΙΝΑΡΙΤΗΣ: «ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΦΕΑ»

Από την πλευρά του, ο έφορος του τμήματος μπάσκετ της ΦΕΑ Αντώνης Λιναρίτης δήλωσε αναφερόμενος στην συμφωνία με τον Γιάννη Κρητικό: «Σε συνέχεια με τον Κώστα Μπασέα η διοίκηση έκανε ακόμη ένα αυτονόητο βήμα με άλλον έναν παίκτη που ανήκει στην οικογένεια της ΦΕΑ. Ο Γιάννης συνδυάζει αγωνιστικό πνεύμα, αλλά και υποδειγματική συμπεριφορά σαν αθλητής».

 


3124Για ακόμη ένα χρόνο ο Κώστας Μπασέας στη ΦΕΑ

«ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ», ΔΗΛΩΣΕ Ο 32ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ.

Θα παραμείνει κάτοικος Νέας Φιλαδέλφειας ο Κώστας Μπασέας. Ο έμπειρος φόργουορντ συμφώνησε και για τον επόμενο έναν χρόνο με τη ΦΕΑ, παραμένοντας για τέταρτη χρονιά στο ρόστερ των «κυανόλευκων».

Ο σχεδιασμός των ανθρώπων του συλλόγου της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας έχει ξεκινήσει για τα καλά κι έπειτα από τις συμφωνίες με τον τεχνικό Κυριάκο Κοσμίδη και τον βοηθό του Γιώργο Τσούφη σειρά πήραν οι συζητήσεις με τους παίκτες που αποτελούσαν μέλη της ομάδας την σεζόν που τελείωσε και αφορά την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Πρώτος που είπε το «ναι» είναι ο Κώστας Μπασέας. Ο 32χρονος μπασκετμπολίστας αποτελεί την «ήρεμη δύναμη» της ΦΕΑ, ενώ σε ό,τι αφορά το επίπεδο ανθρώπου, αθλητή και προπονητή αυτό είναι υψηλό. Αποτέλεσε ένα από τα βασικότερα στελέχη της ομάδας που συνέβαλε στις διαδοχικές ανόδους από τη Β’ ΕΣΚΑ στη Γ΄ εθνική  σε δύο χρόνια.

Την περυσινή σεζόν παρότι έμεινε πίσω λόγω του τραυματισμού του στη γάμπα ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με 146 πόντους όντας έκτος σκόρερ, ενώ είχε να …κουβαλήσει στις πλάτες του το εφηβικό και το παιδικό τμήμα της ΦΕΑ όπου το προπονούσε.

Λίγες ώρες μετά την επίτευξη της συμφωνίας ο Μπασέας βρέθηκε στο κλειστό γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας μαζί με τον έφορο του τμήματος μπάσκετ Αντώνη Λιναρίτη και μίλησαν στην επίσημη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης της ΦΕΑ στο διαδίκτυο και στον δημοσιογράφο Ιωάννη Νοταρά για την συμφωνία των δύο πλευρών.

«Ήταν μια κοινή απόφαση δικής μου και της διοίκησης να παραμείνω στη ΦΕΑ για ακόμη ένα χρόνο», δήλωσε αρχικά ο Μπασέας και πρόσθεσε: «Νιώθω πολύ χαρούμενος που ανανέωσα διότι νιώθω την ομάδα σαν οικογένεια». Αναφορικά  για τον περυσινό τραυματισμό του και το κατά πόσο θα είναι έτοιμος τη νέα σεζόν ο 32χρονος φόργουορντ τόνισε: «Πρώτα ο Θεός θα είμαι εντάξει. Ελπίζω για όλη την ομάδα να μην έχουμε τραυματισμούς, να είμαστε υγιείς και να βγάλουμε αυτό που μπορούμε μέσα στο γήπεδο κι όχι λιγότερο».

Και κατέληξε μιλώντας για την νέα χρονιά όπου θα βρει τη ΦΕΑ στην Α’ ΕΣΚΑ: «Κάθε κατηγορία είναι δύσκολη, όπως δύσκολη ήταν και η Γ’ εθνική. Σκοπός μας είναι να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε παιχνίδι».

ΛΙΝΑΡΙΤΗΣ: «ΙΔΑΝΙΚΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΑΙΚΤΗ Ο ΜΠΑΣΕΑΣ»

Ένας από τους ανθρώπους της ΦΕΑ που γνωρίζουν πολύ καλά τι εστί Κώστας Μπασέας είναι ο έφορος της ομάδας Αντώνης Λιναρίτης, μιας και τα τελευταία τέσσερα χρόνια συνεργάζονταν στα τμήματα υποδομής. «Η ανανέωση της συνεργασίας με τον Μπασέα ήταν στις άμεσες προτεραιότητες της ομάδας και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συμφωνήσαμε», δήλωσε ο Λιναρίτης και πρόσθεσε: «Η ομάδα θέλει παίκτες μαχητές, που να δίνουν το παράδειγμα στους νεαρούς αθλητές. Ο Κώστας είναι το ιδανικό υπόδειγμα για αυτό».

Σε ό,τι αφορά τη συνέχεια των ανανεώσεων και μεταγραφών ο Λιναρίτης τόνισε: «Στα ίδια πλαίσια θα κινηθούμε και στη συνέχεια με τις ανανεώσεις και τις μεταγραφές που θα κάνουμε».

Προηγούμενο άρθροΚυριακή 29/5 στη Στρούγκα
Επόμενο άρθρο“Πολιτιστική Αναγέννηση”: Δελτίο τύπου για τις εκδηλώσεις Μαΐου-Ιουνίου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.